Funda-Huis heeft een Ophaalbrug, Jachthaven en landplek voor je Heli!

Ben jij ook altijd op Funda aan het zoeken naar een leuk huis. Of ben je misschien aan het wegdromen tijdens het bekijken van miljoenenvilla’s. We willen je best een handje helpen met het vinden van jouw perfecte en ideale stulpje voor de toekomst. Of je nog even door moet sparen of niet weten we niet. Je hebt voor dit huisje in ieder geval niet heel veel nodig. 7.500.000 euro maar. Dan denk je “dat is best wel veel, weet niet of ik dat nog over heb…”. Maar daar krijg je wel iets voor terug kunnen we je vertellen: “Een estate met zeldzame ruimte, luxe en privacy. Op circa 10.000 m2 eigen terrein, omgegeven door een schitterende aangelegde tuin, een eigen historische ophaalbrug en terrassen in het groen en aan het water. Uw eigen jachthaven met aanlegsteigers voor minimaal 5 boten en een fraai vormgegeven parkeergelegenheid met ruimte voor circa 25 auto’s. Verder is het mogelijk om een helikopter op het terrein te laten landen.” De helicopter, 5 boten en 25 auto’s zitten helaas niet bij de prijs inbegrepen.

Funda-huisje heeft álles wat je zoekt!

Het landhuis met maar liefst 1100 m² vloeroppervlakte en een inhoud van 4000 kubieke meter is onder architectuur van van Moort & Partners gebouwd in 2001 staat op een hectare (onderheide) grond en water. Deze royale villa biedt stijl en comfort mede door het gebruik van luxe en duurzame materialen zoals fraai bewerkt hout, marmer op vloeren en in de badkamers, airconditioning in het gehele pand en de modernste comfort en technieken bijvoorbeeld in de royale keuken en het riante inpandige zwembad” “De zeer royale woonruimte is verdeeld over vier verdiepingen, voorzien van onder andere een personenlift, ruime kleedruimtes, prachtige badkamers, een wijnkelder, poolroom en werkkamers. Aan de waterzijde ligt een prachtige haven met terrassen en steigers met ruimte voor minimaal 5 boten

Voor het geval ál je geld op is na aankoop: Lidl verkoopt spotgoedkope compacte vaatwasser voor de arme student!

Foto’s

Maar we willen natuurlijk ook wat kiekjes zien van dit smakelijke optrekje op Funda. Kijk jij maar even of er wel ruimte genoeg is voor je wagencollectie en al je vlieggerei:

Funda

Funda

Funda

Funda