First Dates-kijkers stomverbaasd door antwoord op vraag: ‘Wil jij in Nederland blijven?’

Wanneer je aan First Dates meedoet dan ben je natuurlijk opzoek naar jouw prins of prinses op het witte paard. Dat kan natuurlijk verschillende dingen betekenen voor jou. Sommige mensen zijn bijvoorbeeld puur opzoek naar iemand met blond haar en blauwe ogen en qua intelligentieniveau maakt het allemaal niet zoveel uit. Andere zoeken weer iemand waar ze goede gesprekken mee kunnen voeren en een emotionele klik mee hebben, en dan maakt het uiterlijke aspect weer minder uit. Weer andere zoeken het complete plaatje en zoeken een rijke, knappe en slimme partner en blijven daardoor een leven lang vrijgezel. Goed, de twee die je zo meteen gaat zien hebben elkaar in ieder geval gevonden, die hebben namelijk iets gemeen wat ze beide klaarblijkelijk erg belangrijk vinden.

Kijkers in First Dates stomverbaasd door stel

We zagen dit stel al eerder voorbij komen. Deze gast vroeg namelijk tijdens de date of er nog ‘gen**kt’ gaat worden die avond. De dame in kwestie schrok een beetje van de vraag maar gaf ook een behoorlijk opvallend antwoord. Ze gaf namelijk aan dat hij minstens tien dates nodig had om haar v*gin* zou kunnen bekijken. Of naar een later moment in dezelfde date…

Even later vraag deze meneer namelijk of zijn date haar leven wil eindigen in Nederland. Deze dame geeft aan dat ze dat absoluut niet wil, ze wil haar leven eindigen met een ‘dikke jonko’ op de blue mountains in Jamaica zodat ze nooit meer om hoeft te kijken naar de rest van de wereld. Daar krijgt ze geen reactie op, deze gast denkt alleen maar aan dat hij nog ‘jonko’ moet halen. De volgende vraag is natuurlijk ‘hoeveel rook jij?’. Goed verhaal: