First Dates-Kijkers ergeren dood zich aan taalgebruik van ‘klus-lesbiennes’!

Wanneer je opzoek bent naar de ware dan zijn er een hoop programma’s die je daarbij willen helpen. First Dates is een mogelijkheid, echter is de kans van slagen in dat programma momenteel maar 0,68%. Dan kun je natuurlijk veel beter aan een programma als Lang leve de Liefde meedoen, daar is het slagingspercentage een stuk hoger. Bijna 7%. Echter kost het eerst genoemde programma maar een paar uurtjes van je tijd en het laatstgenoemde minstens 24 uur. Dat is best lang om opgescheept te zitten met een totale vreemde terwijl half Nederland aan het meekijken is. In beide programma’s komen een hoop opvallende types voorbij, dat zorgt natuurlijk ook voor de hoge kijkcijfers. Aan de hand van je voorkeuren en eigen persoonlijke eigenschappen gaan de programmamakers opzoek naar de ideale match tussen de opgegeven kandidaten. We gokken dat het volgende stel voornamelijk uitgekozen is op hun taalgebruik. You know.

First Dates-dames zijn great!

Beide dames houden schijnbaar erg van klussen, maar dat zal niet de enige reden van hun ‘match’ zijn. Er komt namelijk geen enkele zin voorbij waarin de dames géén Engels stopwoordje gebruiken. Echt crazy. Kijkers gaan dan ook helemaal los in de reacties: “Ik going stjraks my dak reparerwen met my zjalamp and my boormachin. Wow great yeaahhh, nice.” Een ander: “Please talk even Nederlands, it is not that moeilijk…Joyce weet er nog iets positiefs uit te halen, met een tikkeltje sarcasme: “Ik vind haar eigenlijk wel nice. Lekker spontaan, shoulders eronder and go. Wish dat everybody van die girlpower had met een aanstekelijke positivity. And if she was my friend, i’d koop haar another zaag. Gewoon omdat het can!” Beelden hier:


Via Lang leve de Liefde meedoen, daar is het slagingspercentage een stuk hoger. Bijna 7%. Echter kost het eerst genoemde programma maar een paar uurtjes van je tijd en het laatstgenoemde minstens 24 uur. Dat is best lang om opgescheept te zitten met een totale vreemde terwijl half Nederland aan het meekijken is. In beide programma’s komen een hoop opvallende types voorbij, dat zorgt natuurlijk ook voor de hoge kijkcijfers. Aan de hand van je voorkeuren en eigen persoonlijke eigenschappen gaan de programmamakers opzoek naar de ideale match tussen de opgegeven kandidaten. We gokken dat het volgende stel voornamelijk uitgekozen is op hun taalgebruik. You know.

First Dates-dames zijn great!

Beide dames houden schijnbaar erg van klussen, maar dat zal niet de enige reden van hun ‘match’ zijn. Er komt namelijk geen enkele zin voorbij waarin de dames géén Engels stopwoordje gebruiken. Echt crazy. Kijkers gaan dan ook helemaal los in de reacties: “Ik going stjraks my dak reparerwen met my zjalamp and my boormachin. Wow great yeaahhh, nice.” Een ander: “Please talk even Nederlands, it is not that moeilijk…Joyce weet er nog iets positiefs uit te halen, met een tikkeltje sarcasme: “Ik vind haar eigenlijk wel nice. Lekker spontaan, shoulders eronder and go. Wish dat everybody van die girlpower had met een aanstekelijke positivity. And if she was my friend, i’d koop haar another zaag. Gewoon omdat het can!” Beelden hier: ” rel=”noopener” target=”_blank”>BNNVARA