De Frikandel-Vakantie: Roadtrip langs de beste Frikandellen in Europa!

Weet je nog niet wat je gaat doen deze zomer? Wij wel, wij gaan op Frikandel-Vakantie. We hebben namelijk een roadtrip samengesteld op de beroemde Frikandel Speciaal Kaart waarop je kunt zien waar ter wereld je deze goddelijke bruine staaf-speciaal kunt halen. Natuurlijk hebben we de route niet alleen voor onszelf uitgestippeld. We willen de route ook graag delen met jou, als mede-liefhebbers van de trots van Holland. In de volgende alinea hebben we alle bestemmingen voor je opgesomd. Bij een verblijf van 2 á 3 nachtjes kun je de route in 3 weken volbrengen waarbij je iedere dag minstens één speciaal kunt wegwerken.

Frikandel-Vakantie door Europa!

We beginnen in Baraque de Fraiture (België), vervolgens naar Ellmau (Oostenrijk) om door te gaan naar Budapest (Hongarije). We gaan daarna door naar Vrsar (Kroatië) om een bruine staaf naar binnen te werken op het strand. Door naar het prachtige Castellane (Frankrijk) en vanuit daar naar Sevilla (Spanje). Nog even naar Albufeira (Portugal) om na het stappen een frikandelleke weg te werken. Al laatst gaan we nog even van het campingleven genieten in Bretagne (Frankrijk) om weer lekker 10 kilo zwaarder naar huis te gaan!

Exacte locaties

Wanneer je onderstaande locaties op Google Maps invult dan kom je op de exacte locatie om een Frikandel Speciaal te bestellen. Verblijf in de buurt en je hebt 2 á 3 weken (bij 2 tot 3 nachtjes per bestemming) de zekerheid van jouw lievelingsvoedsel!

  1. Huis, Nederland
  2. Baraque de Fraiture, 6690 Vielsalm, België
  3. Weißachgraben 6, 6352 Ellmau, Oostenrijk
  4. Budapest, Nagytétényi út 37, 1222 Hongarije
  5. Montraker bb, 52450, Vrsar, Kroatië
  6. D952, 04120 Castellane, Frankrijk
  7. Calle Almte. Ulloa, 8, 41001 Sevilla, Spanje
  8. Largo Eng. Duarte Pacheco 46, 8200-210 Albufeira, Portugal
  9. Camping RCN Port l’Epine – Camping in Bretagne, Frankrijk
  10. Huis, Nederland

Frikandel-Vakantie