Buurman van ‘snelwegblokkeerster’ die altijd met auto naar A12 rijdt blokkeert haar oprit!

Groepen als Extinction Rebellion worden de laatste jaren in rap tempo groter en groter. De groepen staan in principe voor iets heel goeds, ze willen klimaatverandering tegengaan en aandacht voor hun doelen. De manier waarop deze groep de aandacht op zich vestigt is echter niet door iedereen helemaal begrepen. Het blokkeren van snelwegen behoort tot een van de meest voorkomende acties van deze groep en daarmee wordt de hardwerkende burger natuurlijk het hardst geraakt. Wanneer jij rustig op weg bent naar je werk en je hebt plotseling uren en uren vertraging omdat er een paar mensen aan het asfalt geplakt zitten, dan wordt je boos.

Veel van deze snelwegblokkeerders zijn jonge mensen die een betere toekomst voor hunzelf en hun kinderen willen. Echter zijn er al een flink aantal van deze mensen ‘ontmaskerd’, die gaan namelijk zelf ook gewoon drie keer per jaar met het vliegtuig op vakantie.

Hypocriete snelwegblokkeerster teruggepakt door buurman

Een buurman van een snelwegblokkeerster ziet haar buurvrouw iedere keer weer naar zo’n actie gaan, voornamelijk op de A12. Daar gaat ze lekker op het asfalt zitten om aan het einde van de dag weer met een voldaan gevoel naar huis te gaan. Je zou natuurlijk denken dat zo’n persoon met de fiets of minstens met de trein naar zo’n protest gaat. Niets blijkt minder waar.

Deze buurman is het zat en heeft de oprit van haar buurvrouw geblokkeerd. Die gaan namelijk iedere keer met de auto naar zo’n protest. De buurman heeft er een foto van gemaakt en schrijft: “Bij mij in de straat woon ook zo een hypocriete snelwegblokkeerster die met de auto steeds naar de A12 rijd voor het milieu. Vandaag haar oprit geblokkeerd. Ga maar met de fiets! Ze was niet blij, ik zei die mensen op de snelweg ook niet.” Heerlijk: