23-jarige relatiecoach: ‘Mannen met laag inkomen zouden niet mogen daten!’

Als vrijgezel kun je natuurlijk verschillende dingen doen, lekker genieten van je vrijgezelle bestaan of op zoek gaan naar een geschikte partner. Of je kunt het gewoon rustig op je af laten komen natuurlijk. Voor sommige mensen is het appeltje eitje om een date te vinden, anderen hebben er wat meer moeite mee. Dat ligt natuurlijk ook helemaal aan de wensen en eisen die je aan een ‘potentiële partner’ stelt. Sommige mensen zijn erg gefocust op het uiterlijk van de ander, de andere kijken meer naar karaktereigenschappen en of er een leuke klik is. Natuurlijk kun je ook een beetje naar beide kijken, een emotionele klik is echter wel erg belangrijk.

Echter is er nóg een aspect waar sommige mensen rekening mee houden, geld. Hoewel het al lang niet meer vanzelfsprekend is dat de man voor het inkomen zorgt in het huishouden zijn er nog altijd veel vrouwen die daar wel naar opzoek zijn.

Relatiecoach vindt dat mannen met laag inkomen niet zouden moeten daten

Geld moet natuurlijk niet het belangrijkste zijn in een relatie, dat lijkt het toch wel gedoemd om te mislukken. Toch zijn er veel vrouwen die mannen uitsluiten puur om hun inkomen. Een goede relatiecoach zou natuurlijk zeggen dat geld niet alles is, zolang je beide maar bijdraagt in een huishouden en er een goede klik is. De 23-jarige Karla is een zelfbenoemde relatiecoach en besluit het tegenovergestelde te doen. Karla vindt zelfs dat wanneer je een bescheiden inkomen hebt, dat je gewoon moet wachten met daten tot je je inkomen hebt kunnen verhogen. De vrouw daarentegen hoeft geen geld te verdienen volgens Karla.

Karla vindt dat vrouwen met verschillende mannen moet daten om de beste uit te kiezen. Op deze manier zou je niet te gehecht voelen aan de man zodat je ze makkelijk kunt afwijzen. Nou mannen, blijf ver weg van Karla: