De meest gegeten snack van Nederland is nu eenmaal de Frikandel. In het bijzonder wel de speciaal die in verschillende uitvoeringen gegeten wordt, zoals met curry, mayonaise en uitjes. Sommige houden er meer van om de curry te vervangen met ketchup. Maar over die gekkies gaan we het vandaag maar even niet hebben. We willen zo nu en dan natuurlijk wat variatie in ons eetpatroon brengen. Dat schijnt ook goed te zijn voor de gezondheid. Daarom heeft Leonie ter Veld samen met ‘Snackspert’ een heerlijk nieuw gerecht voor je uitgelegd. Dat is namelijk de Tosti Frikandel Speciaal. Wij hebben hem ook alvast geprobeerd en geloof ons, dat wil jij als dellen-liefhebber ook naar binnen werken!
Hét recept voor de perfecte Tosti Frikandel Speciaal
We beginnen even met alle benodigdheden voor dit culinaire hoogstandje. Dat is: Wit Casinobrood, een stapeltje dellen, curry (of Ketchup voor de cultuurbarbaren), mayonaise, uitjes (rode uitjes schijnen hierbij lekkerder te zijn) en natuurlijk een tosti-ijzer. Voor het geval je niet helemaal thuis bent in de culinaire cuisine van de tosti-wereld laat Leonie je even zien hoe je de perfecte tosti kunt gaan bouwen:
Zie ook: Gast in Lang Leve de Liefde schotelt nogal vreemd Frikandellen-maal voor!
(via)