Jeroen Pauw geeft Gordon verbale klap nadat hij hem beticht van dronkenschap in Bar Laat!

Anderhalve maand was Gordon te gast in Bar Laat van Jeroen Pauw. Goor dacht eerst even in en uit te kunnen lopen met een gezellig praatje over zijn nieuwe soap, een verkapte pr-stunt natuurlijk. Dat liep toch even anders dan gedacht. Jeroen was namelijk behoorlijk kritisch over de leegheid van de soap van Goor en dat begon steeds meer te steken naarmate het gesprek vorderde. Jeroen vond Goor erg negatief over mensen: “Ik vraag me af of dat nou echt zo is of dat het jouw spel is, omdat je weet: hier maak ik iets mee los.

Goor herhaalde zijn vaste riedeltje over onrecht en dat mensen hem niet kennen: “Ik ben zo blij met deze leader, want hiermee laat je gewoon zien dat mensen die dit soort dingen zeggen over mij, mij helemaal niet kennen, dus waar baseren die dat op?Jeroen wijst erop dat Goor hén ook niet kent en negatief over hen is: “Maar kijk, ken jij ze wel?” Dan vraagt Jeroen wat Goor eigenlijk allemaal doet in Dubai, dat vindt Goor een denigrerende vraag. Wie niet meepraat met Goor is tegen Goor, aldus Goor.

Gordon krijgt er van langs van Jeroen Pauw!

In de nieuwste aflevering van zijn soap besloot hij daarom even terug te slaan. Laag zoals we van Goor gewend zijn. We zien namelijk hoe hij vertrelt van Bar Laat na de bewuste uitzending waar Goor niet blij mee was en besluit Jeroen te betichten van dronkenschap: “Hij wilde mij echt ergens in een hoek krijgen waar hij me uiteindelijk niet in heeft gekregen. Ik had een beetje de indruk dat hij een beetje dronken was. Ja, echt. Hij had heel rood doorlopen ogen. Ja, hij moet het zelf weten, maar…

Daan Nieber van RTL Boulevard heeft Jeroen gebeld voor een reactie: “Onderzoeksjournalisten als wij zijn duiken we daar natuurlijk in. We hebben Jeroen gebeld of hij inderdaad teut aan zijn eigen talkshowtafel zat tijdens dat beruchte interview en hij laat ons weten dat het een te sneue reactie van Gordon is om daar op in te gaan.Frank Dane vindt dit een vernietigende reactie van Jeroen, een verbale klap: “O, dat doet nóg meer zeer, vind je niet? ‘Ik reageer niet, want ik vind het sneu.’” We kunnen dus weer een boze post op Instagram verwachten van Goor!