Bizar: Esmee Ipema uit Echte Meisjes in de Jungle heeft gezicht wéér laten verbouwen!

Esmee Ipema kun je kennen van programma’s als Temptation Island: Double Dutch en Echte Meisjes in de Jungle. Samen met haar zusje worden ze ook wel de ‘Terror Twins’ genoemd. Sharon en Esmee zijn eeneiige tweelingen die er ooit precies hetzelfde uitzagen. Tegenwoordig zie je nog altijd wel de gelijkenissen tussen de twee, echter zijn ze beide een andere weg ingeslagen wat betreft cosmetische chirurgie.

Beide dames lijken een abonnement te hebben bij de cosmetisch chirurg in Turkije. Een nieuw gebit, grotere lippen, grotere bos hout voor de deur, andere neus en noem het allemaal maar op. Waarbij de meeste vrouwen een beetje op elkaar gaan lijken met die volle lippen en strakgetrokken gezichtjes gaan eeneiige tweelingen toch juist minder op elkaar lijken. Esmee besloot echter om álles nog eens even over te doen, in één keer.

Esmee Ipema heeft wéér een nieuw gezicht!

Het is een uiterlijk waar niet iedereen warm van wordt en volgens critici ook een trend waar je erg veel spijt van kunt krijgen. Alles ongedaan maken is vaak niet mogelijk, toch kun je met een nieuwe zak met geld wel proberen om het weer wat natuurlijker te laten ogen. Esmee heeft besloten om zich weer een compleet nieuw gezicht te laten aanmeten. We moeten zeggen dat het er dit keer toch een stuk beter uitziet dan het was!

De kliniek waar ze is geweest schrijft dan ook: “Esmee heeft een prachtige verandering ondergaan in de Dimovski Clinic. Ze kwam naar ons toe, nadat ze teveel filler had gekregen van andere artsen, die haar gezicht vervormde. We hebben haar look verfijnd door oude fillers te verwijderen, haar lippen te dissolven, en gezichtscontouren te verbeteren met HIFU, PRP en masseter botuline toxine voor een slankere kaaklijn. Voorheen had Esmee een meer vierkante gezichtsvorm, maar dankzij deze behandelingen heeft ze nu een zachte V-shape en een zichtbaar gladdere huidtextuur. We hebben ook extra aandacht besteed aan het verbeteren van haar pigmentatie. Het resultaat? Een stralende, natuurlijke uitstraling waar ze helemaal achter staat!” Kijk, zo kan het dus ook: