Het faillissement van ‘neperfgenaam’ Rachel Hazes: ‘Ze moet álles terugbetalen!’

Rachel Hazes blijkt volgens verschillende showbizz-websites al 20 jaar een ‘neperfgenaam’ te zijn van wijlen André Hazes. Rachel zou namelijk niet in het testament zijn opgenomen van de volkszanger en er zijn zelf bronnen die beweren dat de scheidingspapieren al klaarlagen voordat André overleed in 2004. In september is echter de erfenis echter verjaard geraakt waardoor er geen aanspraak meer op gedaan kon worden. Rachel hoopte dat niemand dit zou merken, Roxeanne en André hebben echter nét op tijd gehandeld.

Rachel is eigenaar over de merkrechten van wijlen André Hazes en is dan ook de grote baas van Holland Zingt Hazes. Ze heeft in de loop der jaren ongelooflijk veel geld weten te verdienen hieraan. Inmiddels wordt het vermogen van Rachel geschat op 4 tot 5 miljoen euro. Rachel onderneemt veel, zoals een theezaak in Amstelveen en een brasserie in Spanje. Maar het geld dat ze daarin gestopt heeft, is dat wel van haar?

André Hazes kan met zus complete erfenis aan Rachel Hazes terugnemen!

André en Roxeanne hebben op het nippertje ‘de erfenis gesloten’, meldt Bart Ettekoven: “De kinderen moesten, willen ze überhaupt nog een bodemprocedure kúnnen opstarten en recht van spreken hebben, voor die tijd de erfenis stuiten. Zo heet dat. Een soort bezwaar maken eigenlijk. Anders konden ze helemaal niet meer naar de rechtbank.Privé stelt: “Misschien had Rachel zich al rijk gerekend. Maar luttele dagen voordat deze belangrijke zaak zou verjaren, is er bij Rachel een juridische brief op de mat gevallen, waarin staat dat de kinderen de afwikkeling van de erfenis tot dusver gaan aanvechten.

Dit betekent mogelijk het faillissement van Rachel, stelt Privé: “Werd er om deze reden zo opvallend weinig gedaan aan de twintigste sterfdag van André? Om geen slapende honden wakker te maken en geen alarmbellen te laten afgaan over die termijn van twintig jaar? Dat kan wel eens het faillissement van Rachel worden. Dan zal ze namelijk álles moeten terugbetalen dat ze in al de jaren op haar rekening heeft laten storten.