Foto: Ook Eva Jinek kwam met enorm decolleté naar Televizier: ‘BOOBIES!’

Eva Jinek is tegenwoordig een van de grootste talkshowhosts van Nederland en ook een van de meest succesvolle en best betaalde van het land. Eva was in 2009 nog de presentatrice van het NOS Journaal. Vlak voor de journaaluitzending destijds zit ze te grappen met de crew en de regisseur. Ze wist namelijk niet zeker hoeveel knoopjes van haar overhemd vast of los moeten zitten, haar moeder zou dan wellicht klagen dat haar ‘boobies’ teveel in het zicht zouden zijn. Dat belandde op internet en werd een enorme hit.

Dat is inmiddels ruim 15 jaar geleden en de presentatrice wordt er nog altijd vaak aan herinnerd. De 46-jarige presentatrice doet dat trucje volgens critici nog steeds. Er is regelmatig kritiek op hoe Eva haar ‘boobies’ in het zicht legt tijdens haar talkshows waardoor mensen op Twitter klagen dat ze zich niet kunnen concentreren op de besproken onderwerpen.

Eva Jinek heeft ze weer lekker in het zicht

Eva was dan ook aanwezig bij het Televizier-Ring Gala en zag er natuurlijk uit om door een ringetje te halen. Echter heeft nog niemand de outfit van Anke de Jong kunnen overtreffen die met een enorm decolleté de rode loper op kwam lopen. Het ging bijna nergens anders meer over en het heeft Anke zelfs een uitnodiging voor Vandaag Inside opgeleverd. Wel onder één voorwaarde, maar dat kun je vast al raden…

Echter vinden Eva-fans dat Eva volgend jaar ook mee mag doen met de ‘decolletélevizierring’. Echter moest Eva daarvoor wel vanuit de juiste hoek en positie gefotografeerd worden, er was namelijk ook behoorlijk veel kritiek op de jurk van Eva. Ene Theetje stelt op Instagram: “Mooie jurk, maar jammer van de bovenkant. Het leek net alsof de bandjes er net vanaf gesprongen waren en hij daarom niet goed aansloot.Fluiter stelt: “Mooie vrouw… Gek bovenstukje hoor… Lijkt wel ’n muurtje.” Zittend leek het er echter meer op. Wie wint er volgens jou, Eva of Anke: