René van der Gijp vernietigend over Joost Klein: ‘Die moet je in een gesticht stoppen…’

Joost Klein heeft zich niet erg populair gemaakt de afgelopen tijd. Zijn aanwezigheid bij het Televizier-Ring Gala is ook niet bepaald onopgemerkt gebleven, de artiest deed er daar alles aan om op te vallen. Zo zijn er beelden gemaakt waarop Joost met zijn vrienden in de zaal een feestje aan het vieren is tijdens het jaarlijkse gedenkmoment voor overleden BN’ers. Ook kwam er geen zinnig woord uit zijn mond toen verschillende journalisten hem eindelijk eens konden vragen naar het gebeuren op het Eurovisie Songfestival.

Johan Derksen gooit het balletje op in Vandaag Inside: “Wat was die Klein weer vervelend. Wat een eikeltje is dat, joh. Die jongen denkt dat hij leuk en interessant is, maar hij is helemaal een nobody.Aran vindt dat ook: “Het is wel echt irritant aan het worden. Hij heeft geen respect voor de mensen die daar zitten en ernaar kijken, maar als je meedoet aan het Songfestival, dan moet je ook gewoon normaal de pers te woord staan. Het was eerst een grapje, maar het wordt nu irritant. Als je vraagt: ‘Hoe gaat het met je?’, dan zegt hij: ‘Mijn auto is kapot, je moet de ANWB bellen.’ Nou ja, ík snap hem niet.

Joost Klein gesloopt bij Vandaag Inside!

Johan is er helemaal klaar mee: “Die willen ze dan ook opnieuw naar het Songfestival sturen.” Ook René van der Gijp heeft Joost nu wel gezien: “Die moet je in een gesticht stoppen. Die moet je niet meer naar het Songfestival sturen.Aran: “Dit is gewoon echt bizar. Er zit gewoon een steekje los. Hij snapt gewoon niet dat als je zoveel maanden niks hebt gezegd en je bent voor het eerst op het gala waar André van Duin nota bene geëerd wordt met een oeuvreaward en je gaat nog vóórdat die speech af is weg, uit de zaal… Ik vind het gewoon schaamteloos.

René wordt moe van de act van Joost: “Dat soort jongens hebben niet door dat het vervelend wordt als je er lang mee doorgaat. Dat geldt ook voor die andere jongen die bij hem in het team zat: Stefano Keizers. Hetzelfde verhaal. Dat is leuk voor een keer, maar als iemand dat regelmatig doet, word je er een beetje moe van.” Joost blijkt ook 24/7 een beveiliger bij zich te hebben, ook op een beveiligd evenement als dit. René begrijpt het niet: “Is die beveiliger bang dat er iets gebeurt of bang dat hij van het balkon af springt? Ja, dat bedoel ik ook! (…) Wie moet Joost nou bedreigen? Kom op.