Bizar: Joost Klein viert feestje tijdens herdenking overleden BN’ers op Televizier-Ring Gala!

Joost Klein was aanwezig bij het Eurovisie Songfestival en er gingen al geluiden rond dat de artiest zich behoorlijk had misdragen. De zanger was bijvoorbeeld al weggelopen uit Carré na de speech van oeuvreprijs-winnaar André van Duin op het Televizier-gala om een foto op Instagram te plaatsen. Evert Santegoeds vond het gênant: “We hebben hem nooit meer gezien na dat hele Songfestival en dan staat hij op uit de zaal, vertrekt uit de zaal op het moment dat André van Duin met zijn oeuvrering van het podium komt en dan sneakt hij die zaal uit.

Het was dan ook de eerste keer dat journalisten als Aran Bade de kans kregen om Joost een paar vragen te stellen over het verloop van zijn diskwalificatie bij het Eurovisie Songfestival. Er kwam niet veel meer uit dan een paar onsamenhangende zinnen die door moesten gaan als ‘slimme doordachte antwoorden’ van Joost. Kijkers vonden het alles behalve klare taal, meer wartaal. Echter blijkt Joost zich nóg erger te hebben misdragen dan gedacht.

Joost Klein misdraagt zich tijdens herdenking op Televizier-Ring Gala!

Ieder jaar is er een moment waarop overleden BN’ers van dat afgelopen jaar even worden herdacht. Een bezoeker heeft Joost op film vastgelegd terwijl hij precies op dat moment zijn handjes in de lucht gooit. Bart Ettekoven stelt: “Er was zoals ieder jaar zo’n in memoriam-moment. Son Mieux speelde een prachtig nummer en wij zagen de acteurs en presentatoren die ons zijn ontvallen afgelopen jaar. En dat is altijd een mooi gedenkwaardig moment. Sommige mensen pinken een traantje weg. Bij Joost Klein en zijn entourage leek het niet echt een emotioneel moment.

Joost en zijn kameraden waren ontzettend vervelend meldt Bart: “Zij doen of ze bij een gezellig popconcert op de eerste rij zitten en dat roept vraagtekens op bij heel veel mensen. Mensen vinden het respectloos en ik moet zeggen: als ik dit zie, vind ik dat ook. Ik vind het heel respectloos, maar als je kijkt naar zijn gedrag de rest van de avond… Hij zat zich ook de hele tijd te vervelen achter Jan Smit, als hij een presentatie aan het doen was. Dan zaten ze z’n teksten mee te playbacken, omdat zij ook de autocue kunnen meelezen. Ze zaten ook een beetje onderuitgezakt in die stoelen en met die zonnebril op. De beelden tijdens de herdenking:

@papa_roellie i love how they act like childeren at a award show 😭😭 #joostklein ♬ original sound – Raoul's version 🧍