Roddelpraat offline nadat Wilfred Genee advocaat inschakelt vanwege filmpje van zijn dochter!

De heren van Roddelpraat lijken geen maand door te kunnen komen zonder een nieuwe rechtszaak aan hun broek. Dat roepen ze natuurlijk ook wel een beetje op zichzelf af met de bizarre aantijgingen die ze iedere week roepen. Soms gegrond, soms lijkt het totaal uit de lucht gegrepen en baseren ze hun bevindingen puur op geruchten. Wanneer je dan heel bekend Nederland tegen je hebt dan kun je zo nu en dan een rechtszaak verwachten. Dit keer blijkt Wilfred Genee aan de beurt te zijn.

De afgelopen uitzending van Roddelpraat was een opvallende. Daar werd namelijk Frans Bauer beschuldigd van vreemd gaan met zangeres Sieneke. In de uitzending belt Dennis Schouten met Mariska en Frans om hier meer over te weten te komen. De ex-vriend van Sieneke én de broer van Frans zouden dit hebben gezegd tegen de heren van Roddelpraat. Echter was er ook een filmpje te zien van de dochter van Wilfred Genee waarin te zien is hoe ze in een conflict raakt met een ander meisje.

Roddelpraat offline, Wilfred Genee stuurt advocaat op hen af!

Dennis en Wilfred zijn geen vrienden, Wilfred wordt altijd vermeldt als ‘Ladyshave’ in de uitzendingen van Roddelpraat. Het is dan ook duidelijk dat Wilfred achter het offline halen zit van de afgelopen uitzending wanneer Dennis een update plaatst: “De Roddelpraat uitzending van deze week is offline gehaald doordat een stelletje uit Soest een advocaat op ons heeft afgestuurd. Overmacht. Woensdag horen jullie meer!” In het bericht is een Ladyshave-apparaat van Phillips te zien.

Reality.FBI meldt: “Het lijken drukke juridische tijdens te worden voor Dennis Schouten. Deze week heeft vermoedelijk Wilfred Genee een advocaat op hem afgestuurd vanwege de uitzending van afgelopen week, waarin een video werd getoond waarin de dochter van Wilfred in een conflict raakte met een ander meisje. Vaste kijkers kennen de term ‘ladyshave’ natuurlijk, als de bijnaam die Dennis gebruikt voor Wilfred Genee.” Hier meer: