Gordon pakt Jeroen Pauw terug: ‘Hij was dronken tijdens uitzending Bar Laat!’

Gordon kennen we inmiddels allemaal als iemand die absoluut geen kritiek duldt. Je hoeft Goor eigenlijk nog niet eens te bekritiseren om hem tegen je in het harnas te krijgen, gewoon niet positief zijn blijkt vaak al genoeg. In september was Goor aanwezig bij Jeroen Pauw in een uitzending van Bar Laat. Daar leek Jeroen niet erg positief over de soap van Goor te zijn. Jeroen vond Goor erg negatief over mensen: “Ik vraag me af of dat nou echt zo is of dat het jouw spel is, omdat je weet: hier maak ik iets mee los.

Goor herhaarlde zijn vaste riedeltje over onrecht en dat mensen hem niet kennen: “Ik ben zo blij met deze leader, want hiermee laat je gewoon zien dat mensen die dit soort dingen zeggen over mij, mij helemaal niet kennen, dus waar baseren die dat op?Jeroen wijst erop dat Goor hén ook niet kent en negatief over hen is: “Maar kijk, ken jij ze wel?” Dan vraagt Jeroen wat Goor eigenlijk allemaal doet in Dubai, dat vindt Goor een denigrerende vraag. Je zou denken dat het daarbij blijft, nu al die maanden komt er een keiharde sneer terug.

Gordon pakt Jeroen Pauw terug

In de nieuwste aflevering van de soap van Goor, die vorige week nog maar iets van 200.000 kijkers had, pakt Goor Jeroen terug. De cameraploeg van de soap van Goor was mee naar de uitzending en ze hebben gefilmd hoe Goor erbij loopt na de uitzending. Zoals je vast kan voorspellen was Goor niet blij met het verloop bij Bar Laat. Goor vond dat Jeroen te ver was gegaan: “Kijk, natuurlijk mag hij kritisch zijn als journalist. Dat mag ook. Dat zei hij ook aan het begin, maar dan denk ik: waarom zijn mensen nou toch altijd uit op het negatieve rondom mij? Je kunt toch ook gewoon een leuk gesprek hebben?

Dan gooit Goor er een bizarre aantijging tegenaan: “Ik gaf mijn grenzen aan en ja… Ik denk dat ik dat heel goed gedaan heb. Wat mensen daar dan van vinden, dat moeten zij weten, maar ik vond het niet echt oké. […] Hij wilde mij echt ergens in een hoek krijgen waar hij me uiteindelijk niet in heeft gekregen. Ik had een beetje de indruk dat hij een beetje dronken was. Ja, echt. Hij had heel rood doorlopen ogen. Ja, hij moet het zelf weten, maar…” De beelden: