Johan Derksen met de grond gelijk gemaakt door Peter Pannekoek bij Televizier-Ring Gala!

Peter Pannekoek is al jaren dé man die je nodig hebt om bekend Nederland door het slijk te halen voor een groot publiek. De Televizier-Ring Gala is daar natuurlijk het perfecte moment voor, terwijl al die bekende Nederlanders voor hem in de zaal zitten te lachen als een boer met kiespijn. Ook gisteravond hebben een flink aantal BN’ers het weer moeten ontgelden tijdens de roast van Peter. Onder andere Marieke Elsinga, Mart Smeets en Özcan Akyol zijn flink te grazen genomen.

De grappen van Peter gingen voor een groot deel over et wangedrag in Hilversum: “Welkom bij de NPO, sinds het rapport-Van Rijn beter bekend als de Nederlandse Penitentiaire Omroep. Hier werken mensen met een taakstraf. Ik kan jullie alvast verklappen: het is níet Ali B. Voor alle kinderen die kijken en later bij televisie willen gaan werken één tip: word vertrouwenspersoon. Dan kun je onmíddellijk aan de slag!

Johan Derksen met de grond gelijk gemaakt door Peter Pannekoek

Echter werd er vrijwel niemand zo hard te grazen genomen als Johan Derksen. Peter is helemaal losgegaan: “Een man die iedereen die jonger dan hem is een snotneus noemt die z’n mond moet houden, terwijl: iedereen in Nederland is jonger dan hij! Hij is het puntje van de vergrijzingspiramide, de crème de la crematie en ik weet niet precies hoe oud hij is… Ik kan de kaarsen op zijn verjaardagstaart niet tellen, want die heeft hij allemaal in een bewusteloze vrouw geduwd.

Inmiddels heeft Johan ook al gereageerd op de roast van Peter. Te zien bovenaan dit artikel Johan zegt dat hij hier wel tegen kan omdat Peter een cabaretier is. Dat er ook een kern van waarheid in de keiharde grappen van Peter zit laat Johan maar even links liggen. Hieronder is de volledige roast van Johan te zien, de meest harde grappen zijn dan ook weggelaten in Vandaag Inside: