Complete verbazing door bizar smerig huis dat te koop is gezet op Funda!

Op Funda kun je uren rondkijken om de mooiste huizen van binnen te bekijken. Sommige mensen doen het omdat ze opzoek zijn naar een huis, andere vinden het gewoon leuk om rond te kijken en te zien hoe andere wonen. Er staan steeds vaker gerenoveerde huizen op de huizensite waar je bijna jaloers van zou worden. Deze gaan echter vaak voor de hoofdprijs weg naar mensen die geen zin hebben in een verbouwing. Wanneer je goedkoper uit wil zijn kijk je naar huizen die niet in de categorie ‘pareltjes’ vallen.

En ook bij de minder mooie huizen zijn een hoop gradaties in wat je kunt aantreffen. Je kunt een gedateerd huis aantreffen dat de afgelopen 50 jaar geen verbouwing heeft gezien maar bijvoorbeeld wel goed is onderhouden. Soms kom je een voormalig studentenhuis tegen waar wel een schoonmaakteam doorheen moet voordat je aan je verbouwing zou willen beginnen. Maar soms kom je een huis tegen waar het lijkt alsof er de afgelopen 10 jaar geen doekje doorheen is gegaan en nooit een prullenbak heeft gestaan.

Fris huisje op Funda gespot!

In Waubacherveld in Limburg staat een huis in de executieverkoop. Wat hier precies aan de hand is durven we niet zeggen, maar fris is het niet. De beschrijving: “2-onder-1-kapwoning met tuin, gelegen op eigen grond. Traditionele bouwaard, betonnen souterrainvloer, betonnen begane grondvloer en houten verdiepingsvloeren, gemetslede bakstenen muren, pannen zadeldak – geïsoleerd bitumen plat dak, kunststof kozijnen met dubbelglas.” Klinkt allemaal prima, tot je de foto’s ziet.

Het blijkt volgens verschillende websites om een voormalige wietplantage te gaan. Of hier ook daadwerkelijk mensen hebben gewoond, we hopen van niet. Dat de mensen hier zich zorgen hebben gemaakt of hun plantage er een beetje netjes bij ligt, dat zeker niet. Smeriger dan dit ga je het niet aantreffen, iedere foto wekt weer meer verbazing op: