Dries Roelvink heeft Honoria bedrogen met meerdere vrouwen!

Dries Roelvink ken je natuurlijk van zijn liedjes maar ook van zijn filmpjes op Instagram en TikTok. Met filmpjes waarop hij ‘nietsvermoedend’ over Schiphol loopt met een krantje onder zijn arm of een wijntje ingeschonken krijgt in een restaurant in Spanje of Italië worden miljoenen keren bekeken. Dries is op zijn vijfenzestigste nog altijd een van de meest geboekte artiesten van het land en lijkt goed te weten hoe hij van het leven moet genieten. Soms iets te goed.

Toen Dries nog samen was met de moeder van zijn dochter, Peggy, woonde ze al vier jaar samen toen ze erachter kwam dat hij haar bedroog. Daarna leerde Dries de moeder van Dave en Donny kennen, Luciënne, die hij ook al heeft bedrogen. Veertien jaar geleden is Dries het huwelijksbootje ingestapt met Honoria die je kunt kennen uit de soaps van de familie Dries. Zou Dries daar wél trouw zijn geweest? De eerste twee jaar in ieder geval niet.

Dries Roelvink mag jagen van Honoria!

Dries bekent in weekblad Weekend dat hij ook Honoria heeft bedrogen met meerdere vrouwen: “Trouw in de liefde ben ik nu al een jaar of twaalf. Toen ik Honoria leerde kennen, ging ik met haar uit en met nog wat andere vrouwen. Op een gegeven moment heb ik gekozen. Toen was het gebeurd met me. Ik ben nu 65. Het vlees is niet zwak meer bij mij.” Dat is fijn voor Hnoria om te horen, de eerste twee jaar van hun huwelijk had Dries dus zo nu en dan een andere dame in bed.

Honoria vindt het echter wel prima dat Dries af en toe een scheve schaats rijdt: “We moeten allemaal heel monogaam zijn, maar volgens mij zijn wij de enige soort die monogaam is. Ik hoop dat hij trouw is, maar mocht hij ooit een slippertje maken, dan wil dat niet zeggen dat mijn relatie voorbij is. Een man blijft een jager en als een vrouw dat niet ziet, denk ik. Zo werkt het niet in het leven. Maar tegelijk vind ik het wel heel leuk om te sjansen. Maar een man is een jager, die wil soms voor zijn ego kijken hoe hij in de markt ligt. Dat is gewoon zo.