Relatieproblemen voor Maxime Meiland en Leroy: ‘Hij ging te ver met andere vrouw!’

Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer zijn al behoorlijk lang bij elkaar. Het stel is al getrouwd en heeft ook nog samen een kindje gekregen, naast de eerste dochter van Maxime. Ook is Leroy meteen meegenomen in de familietraditie en is hij al 263 keer verhuisd sinds hij met Maxime samen is. De laatste verhuizing gaat echter niet zo soepel, hun villa is na anderhalf jaar nog altijd niet verkocht. zelfs met de gigantische kortingen van een paar ton en de verbeteringen die ze aan het huis aangebracht hebben.

De woonlasten van het stel lopen nog altijd door, die zijn momenteel nog ruim 14.000 euro per maand, los van de stookkosten natuurlijk. Ook zal er een behoorlijke restschuld achterblijven van minstens 2 a 3 ton wanneer ze het huis weten te verkopen. Dat zal ongetwijfeld voor wat spanning zorgen thuis. Maxime is de juicekanalen voor geweest door in haar eigen podcast te vertellen dat er het een en ander niet helemaal lekker is gegaan.

Maxime Meiland vertelt dat Leroy behoorlijk uit de bocht is gevlogen!

Maxime en Leroy zijn onlangs naar een meerdaagse bruiloft geweest en er was een ‘meid’ aanwezig die onlangs weer vrijgezel was geworden. Die bleek volgens Maxime wel interesse te hebben in Leroy: “Op een gegeven moment stond ik met een meid te praten, die vrouw lag in scheiding. We waren in totaal twee nachten op die bruiloft en ik zag haar steeds bij andere mannen aan tafel zitten, gezellig te praten. Ik vond haar al een beetje typisch. Op de laatste avond ging ze de hele tijd met Lee praten en om hem heen hangen.

Leroy had het blijkbaar ook erg gezellig met deze dame, vertelt Maxime: “Op een gegeven moment zegt zij tegen hem: ‘Zullen we gaan zwemmen in het zwembad?’ En hij zegt: ‘Ja, leuk”’ Dus ik sprong ook dat zwembad in, want ik denk: hup, ik sodemieter jou dat zwembad uit met je natte kleding en we gaan naar huis. Ik zei tegen hem: ‘Waar was jij mee bezig?’ Hij: Ja, was toch gewoon gezellig?’ Die jongen heeft geen idee. Terwijl, ik zie die vrouw de hele tijd al loeren naar hem… Het ging me te ver en ik moest ingrijpen. Ik weet dat hij er niks mee bedoelt, maar het kan verkeerde signalen aan die vrouw geven.