Hel barst los: André Hazes negeert eis Rachel Hazes, Rachel doet het ondenkbare!

Rachel Hazes heeft een sommatie gestuurd naar haar eigen zoon, André Hazes, waarin ze eist dat hij zijn artiestennaam ‘André Hazes’ niet meer commercieel mag gebruiken. André moet, wanneer het aan Rachel ligt, voortaan ‘André Hazes jr.’ gaan heten. Dit begon nadat André merchandise is gaan verkopen met zijn eigen naam erop. Het feit dat André zich nu samenvoegt met zijn zus, Roxeanne Hazes, in de juridische strijd tegen hun moeder om merkrechten en erfenis zal ook vast en zeker meewegen.

Door heel Nederland wordt er schande gesproken over de omgang van Rachel met haar bloedeigen zoon. Mensen vinden het bizar dat André zijn eigen naam niet zou mogen gebruiken, daar had ze maar over na moeten denken toen ze hem dezelfde naam als zijn vader gaf. Yvonne Coldeweijer denkt zelfs dat Rachel bekend gaat maken dat wijlen André Hazes niet de echte vader van André Hazes is. Yvonne denkt dat dat Marco Eijk is, een vermoorde drugshandelaar die ooit de grote liefde van Rachel is geweest.

Rachel Hazes krijgt niet haar zin

Niemand verwacht natuurkijk dat André op zo’n bizarre eis in zou gaan. De woordvoerder van André heeft laten weten: “We hebben een nette brief gestuurd naar de advocaat van Rachel dat we niet akkoord gaan met haar eis.” De vermoedens zijn nu dat de hel nu losbarst bij Rachel. Wie een sommatie kan sturen naar haar bloedeigen zoon zal er ook een rechtszaak van maken stellen veel critici.

Dat is natuurlijk nog maar een klein deel van de onheil tussen Rachel en haar kinderen. Roxeanne, en nu dus ook André, hebben ook een rechtszaak tegen Rachel aangespannen. Rachel blijkt namelijk volgens het testament van de in 2004 overleden volkszanger helemaal geen erfgenaam en zou dus ook geen inkomsten mogen ontvangen hierover, stellen critici. De verwachting is dus dat Rachel het ondenkbare gaat doen, haar zoon voor de rechter slepen om zijn eigen naam van hem af te pakken.