Henk Krol deelt beelden van Nederlands jongetje die vrouw bedreigt de huid vol scheldt!

Er gaan momenteel beelden rond van een Nederlands jongetje in een speeltuin op zijn fiets. Een mevrouw aan de rand van de speeltuin is aan het filmen, ze heeft haar camera gericht op het jongetje. Waarom de vrouw het jongetje aan het filmen is is onduidelijk, wellicht dat er vooraf al iets is voorgevallen. De twee lijken namelijk niet helemaal overweg te kunnen met elkaar.

Het jongetje zegt tegen de mevrouw dat ze hem niet moet filmen, de vrouw blijf door filmen. Wat er vervolgens gebeurd is bijna ondenkbaar bij een jongetje van zijn leeftijd, die we niet hoger schatten dan een jaar of 12. Het jongetje pakt zijn fietsslot en loopt ermee naar de mevrouw en dreigt haar ‘de tanden uit de mond’ te slaan. Er komen scheldwoorden uit de mond van het jongetje waar je bang van wordt.

Henk Krol weet niet wat mij moet denken bij beelden van agressief jongetje

Op een gegeven moment dreigt het jongetje de mevrouw zelfs met de dood. Mensen die het filmpje zien weten niet wat ze er van moeten vinden. Henk Krol deelt de beelden op Twitter/X en is compleet verbijsterd: “Toen ik dit filmpje vanmorgen zag op X wist ik het even niet meer. Voelde ik boosheid? Droefenis? Wat valt hieraan te doen?” Beelden hieronder: