Simone heeft haar hitsige vriend even goed verzorgd nadat ze elkaar een jaar niet gezien hebben!

Gisteren zagen we hoe Simone haar vriend ophaalde van Schiphol nadat ze elkaar bijna een jaar niet gezien hebben. Haar vriend woont ergens in Spanje en de twee hebben dus een lange afstandsrelatie met elkaar. Het kan natuurlijk gebeuren dat jij ‘de ware’ tegenkomt op vakantie en niet in je eigen dorp of stad. Dan moet je dus naar elkaar verhuizen, of elkaar gewoonweg wat minder zien. Niet iedereen heeft namelijk de luxe van een privéjet en onbeperkt geld.

De voordelen van zo’n lange afstandsrelatie zijn natuurlijk dat de tijd die je wél met elkaar doorbrengt waarschijnlijk ontzettend vurig is. In de video van gisteren zagen we dat Simone en haar vriend elkaar weer zagen na een jaar en dat die vriend behoorlijk hitsig was. Het eerste waar hij naar vroeg was dan ook of Simone even zijn zak kon legen.

Simone heeft haar vriend weer goed verzorgd!

De vriend komt altijd vlak voor Kerst naar Nederland om wat tijd door te brengen met Simone. Echter is haar vriend een nogal bezige baas die wel meer te doen heeft dan Simone. Haar vriend reist letterlijk het hele land door wanneer hij in Nederland is aangekomen. Daarom moeten Simone en haar vriend de tijd die ze met elkaar hebben nuttig besteden. Wanneer je onderweg naar huis dus een tankstation tegenkomt met een openbaar toilet, dan kun je daar maar beter even gebruik van maken!