René Spoelstra heeft Annebel Visscher ingeruild voor deze dame: ‘I’m Ladyboy!’

Bij de namen René Spoelstra en Annebel Visscher gaat er wellicht niet bij iedereen gelijk een belletje rinkelen. René en Annebel waren jarenlang een stelletje en zijn bekend geworden door hun deelname aan Temptation Island maar ook vanwege hun opvallende verschijning. René is namelijk ongelooflijk gespierd. Dat zijn ze allemaal bij Temptation Island maar René is net even een maatje of 10 groter dan de rest. Ook Annebel is flink gespierd en heeft veel aan haar gezicht laten doen wat haar ook doet opvallen.

De relatie van deze twee leek niet stuk te kunnen. Ze hebben zelfs onlangs nog mee gedaan aan het programma ‘Power Couple’. Dat is een programma waar zeven ‘bekende’ stelletjes tegen elkaar gaan strijden om de titel ‘power couple’. Wie het best kan samenwerken en het meest van elkaar afweet wint dit programma. Het is nog steeds bezig op Videoland, maar de relatie tussen René en Annebel heeft het niet gehaald terwijl ze nog wel in de race zitten in het programma.

René Spoelstra heeft Annebel Visscher alweer ingeruild

Wat is de reden dat René en Annebel uit elkaar zijn? Fans en juicekanalen visschen al langere tijd achter het net, maar vermoedens waren dat René een andere dame zou hebben ontmoet. Zo was hij met iemand op een festival gespot. Inmiddels is René op vakantie en heeft het hotel foto’s geplaatst, daarop is René te zien met een Aziatische mevrouw naast hem waaruit duidelijk blijkt dat dit zijn nieuwe liefde is.

Reality.FBI heeft onderzoek gedaan en kwam er al snel achter dat dit ‘Nikkita Sotto’ is, en Nikkita komt er openlijk voor uit een ‘Ladyboy’ te zijn. In Thailand. Een kathoey of katoey is een type transgender in Thailand, ook wel ladyboy genoemd. Het is een van de veertien geslachtsidentiteiten in de Thaise boeddhistische samenleving. Fijn dat René weer gelukkig is in de liefde!

René Spoelstra