Beelden: Voetballers van Fenerbahçe laten ravage achter na wedstrijd tegen FC Twente!

Afgelopen weekend heeft FC Twente het tegen het Turkse Fenerbahçe FC moeten opnemen in de Europa Leage. De Nederlandse ploeg heeft opnieuw gelijk weten te spelen door ‘moedig spel’ volgens veel kijkers. Een week nadat ze een ongelooflijk knap punt behaald hebben bij Manchester United werd het ditmaal in De Grolsch Veste 1-1 gespeeld. Ditmaal dus tegen de club van José Mourinho. Uitgerekend Dusan Tadic scoorde voor de Turken.

Na de wedstrijd is het natuurlijk tijd voor een korte nabespreking, dat doen veel teams in de ruime kleedkamers. Die kun je natuurlijk achterlaten hoe je wil. Veel teams zorgen dat ze, hoe de wedstrijd ook verlopen is, met respect omgaan het het materiaal en de ruimtes van de tegenstanders. Het team van Dusan Tadic was klaarblijkelijk niet helemaal blij met de uitkomst van de wedstrijd..

Team Fenerbahçe laat ravage achter bij FC Twente!

De spelers hebben ‘als een stel varkens’ de kleedkamer achtergelaten melden supporters. Er zijn beelden gemaakt van iemand die laat zien hoe groot de ravage is en supporters reageren er woest op. Veel mensen zeggen dat het ronduit respectloos is om een kleedkamer zó achter te laten. Andere mensen vinden dat de club dit niet openbaar had moeten maken en het onderling had moeten bespreken. Beelden hier: