Mokerslag voor restaurant Gordon door vernietigende recensie in RTL Boulevard!

Gordon heeft een hoop kritiek op zijn bordje gekregen de afgelopen jaren. Je kunt stellen dat hij dat er zelf ook naar gemaakt heeft, de man lijkt ruzie met alles en iedereen te zoeken. Er blijven vrijwel geen bekende Nederlanders meer over waarmee hij door een deur kan. De afgelopen maanden heeft Goor talloze BN’ers door het slijk gehaald in zijn nieuwe soap op SBS 6. Echter moet iedereen hem één ding meegeven, hij kan goed ondernemen en blijkt een échte horecaondernemer te zijn.

Met ruim 70 man personeel heeft Goor 3 succesvolle restaurants. Zijn nieuwste restaurant is het restaurant waar hij dagelijks te vinden is, Blushing in Blaricum. Het restaurant zit in het centrum van het BN’er-dorp en rijk Nederland komt er dus vaak op de koffie. Echter is de concurrentie in zulke dorpen moordend, er zitten talloze hoogstaande tentjes om hem heen. Een belangrijke maar slechte recensie zou dus het begin van het einde kunnen worden. En die is er, echter is er vrijwel niemand die hem gelezen heeft. Tot nu, RTL Boulevard heeft namelijk een vernietigende recensie gevonden in de regionale krant De Gooi- en Eemlander. Echter zat deze recensie achter een betaalmuur waardoor niemand hem las, RTL Boulevard openbaart de recensie.

Restaurant Gordon krijgt vernietigende recensie!

RTL Boulevard heeft de redacteur van de krant, Rens Muller, erbij geroepen om zijn recensie even over te doen op beeld: “Ik had me ontzettend verheugd op mijn gepocheerde zalm, ware het niet dat de zalm niet gepocheerd was, maar rauw was. Mijn bord ging onverrichter zake terug naar de keuken om na een kwartier weer terug te komen en toen was hij wel goed. Een kleine tip van het huis: alvorens je de gerechten opdient, controleer nog even of ze wel helemaal klaar zijn.

Eddy Zoey vraagt Rob Goossens of hij nog zin heeft om eens bij Blushing langs te gaan: “Ja hoor. Als Gordon mij niet met een dubbelloops jachtweer wegjaagt… Dan ga ik wel langs hoor. Ik liep er letterlijk laatst heen, want ik moest een uurtje overbruggen en ik moest nog wat schrijven. Maar toen liep zo echt vlak voor m’n neus Winston Gerschtanowitz het terras op en toen dacht ik: ja… Nou, oké, ik ga wel hierachter onder tl-licht zitten.” We kunnen weer een woeste Goor verwachten: