Gast in LLDL laat aan de lopende band loeiharde ruften tijdens het koken: ‘Poeh, die stinkt!’

Wanneer je je opgeeft voor LLDL, ofwel Lang Leve de Liefde, dan hoop je natuurlijk de vent of vrouw van je dromen te ontmoeten. Je ziet elkaar pas wanneer je de villa instapt en minstens 24 uur met elkaar moet vertoeven. Het kan dus gebeuren dat het een ongelooflijke mismatch is, dan moet je wel die 24 uur met elkaar zien uit te houden. Na die 24 uur kun je dan aangeven dat het ‘m toch niet gaat worden. En tijdens 24 uur kan een hoop gebeuren.

Soms weten deelnemers het al bij het binnenstappen of het wat gaat worden of niet. Soms spreekt het uiterlijk je gewoonweg niet aan. Maar met die 24 uur heb je toch nog de kans om overdonderd te worden, bijvoorbeeld door het karakter van je date. Je gaat samen boodschappenlijstjes maken, eten koken, de hottub inspringen of andere activiteiten ondernemen. Je kan er zelfs voor kiezen om samen te slapen of apart, dan moet er één van de twee op de bank slapen.

LLDL-Bert laat aan de lopende band loeiharde ruften tijdens het koken!

Die 24 uur is soms gewoon nodig om iemand echt te leren kennen. Je merkt dan gauw of iemand bij je past of niet. Misschien ziet iemand er wel heel leuk uit maar blijkt in het dagelijkse leven oersaai te zijn. Dat kan natuurlijk een enorme afknapper zijn. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat iemand gewoonweg niet zo fris is, daar kom je gauw genoeg achter tijdens het koken.

Het volgende stel besluit samen te gaan koken, de man moet even een uitje snijden. We noemen hem maar even Bert, Bert heeft een paar dagen geleden naar eigen zeggen iets verkeerd gegeten waar hij heel misselijk van is geworden. En daardoor heeft Bert geen controle meer over wat er allemaal uitfloept. En dat is nogal wat. Tijdens het koken is Bert namelijk aan de lopende band loeiharde ruften aan het laten. En dat valt niet helemaal lekker bij zijn date!