Boef over voorgoed verlaten van Nederland: ‘Beste keuze van mijn leven!’

Rapper Boef heeft het, ondanks dat hij gigantisch veel kritiek heeft gekregen op zijn vlogs, behoorlijk gemaakt in het leven in financieel opzicht. Binnen een jaar na zijn start in 2015 behoorde hij na Lil’ Kleine en Ronnie Flex tot de beroemdste rappers van Nederland. Hij bracht een album uit en verschillende singles. Zijn vlog en rapvideo’s werden vele miljoenen malen bekeken op het internet. In 2020 kreeg hij zijn eigen documentaire: Gewoon Boef. Maar Boef heeft een tijdje terug zijn villa te koop gezet voor 2,15 miljoen: “Blijft een heel zieke mansion dit. Kocht dit huis vijf jaar geleden, maar begin te denken dat het tijd is voor iets nieuws.

Juicechannel wist destijds al te melden dat hij Nederland waarschijnlijk ging inruilen voor Dubai. Juicechannel destijds: “Volgens bronnen is hij niet alleen van plan om deze villa te verlaten, maar hij wil helemaal weg uit Nederland. Hij heeft namelijk plannen om Nederland te verruilen voor Dubai.” Inmiddels zit de rapper daar al een tijdje tussen de wolkenkrabbers en het marmer, is hij nog steeds blij of vindt hij het inmiddels ook verschrikkelijk zoals Gordon?

Rapper Boef keert nooit meer terug!

Boef lijkt helemaal blij te zijn in Dubai: “De beste keuze van mijn leven was om Nederland te verlaten.” Of hij daar ook vlogs gaat maken waarbij hij de politie van Dubai belachelijk maakt weten we niet. De reden dat Boef Nederland wilde ontvluchten was vooral: “De overheid, belasting, schoolsysteem, racisme, het weer en afgunst. Top!