Vivienne van den Assem verklaart de oorlog aan Gordon met keiharde uitspraak!

Vivienne van den Assem heeft Gordon de oorlog verklaart tijdens de uitzending van RTL Boulevard. tenminste, dat is hoe Goor haar uitspraken zal opnemen. Al weken zien we hoe Goor in zijn nieuwe soap op SBS 6 vrijwel iedere BN’er die hem ook maar ooit scheef heeft aangekeken tot de grond afbrand en uitscheldt. Er zijn al minstens 14 BN’ers die het hebben moeten ontgelden. Angela de Jong, Tina Nijkamp, Aran Bade, Rob Goossens, Johan Derksen, René van der Gijp, Wilfred Genee, Valentijn Driessen, Jeroen Pauw, Gerard Joling, Evert Santegoeds, Hélène Hendriks en Jack van Gelder staan al op zijn zwarte lijst.

Maar daar komen er natuurlijk nog veel meer bij met alle ophef die Goor met zijn scheldpartijen veroorzaakt. Veel critici vinden het namelijk niet kunnen dat Goor zich zo aangevallen voelt en toch zelf iedere keer de aanval opent. Vivienne gaat er met een gestrekt been in: “In de aflevering van Gordons reallifesoap van morgen geeft de gevallen volkszanger de goedlachse voetbalanalist een enorme veeg uit de pan. Omdat Gordon eigenlijk boos is op zo’n beetje iedereen die zijn grote droom om weer muziek te maken in de weg staat. Gijp zelf lacht alles weg.

Vivienne van den Assem verklaart de oorlog aan Gordon

We krijgen een fragment van Tina Nijkamp te zien: “Ik vind wel dat René van der Gijp er heel goed op reageerde hoor, want wat kun je ook anders dan lachen erom? Het begint een beetje een herhaling te worden, hè, Gordon die elke aflevering van zijn soap weer ruzie heeft met een ander. Ik ben zelf ook uitgescholden en ik dacht ook: wat kan ik meer dan me laten uitschelden? Wat moet je er ook voor zinnigs over zeggen? Het is wat het is. Vanuit de zender had ik gezegd: ‘Stop nu maar met dat schelden. We weten het nu wel. Je hebt twee afleveringen al iedereen verrot gescholden.’ Om dat nu elke aflevering te doen, en het gaat natuurlijk ook vooral over persoonlijkheden… Ik weet niet of dat wel zo slim is.

Er zijn dus steeds meer mensen die zich tégen Goor keren en Vivienne noemt hem zelf een ‘gevallen volkszanger’. Dat gaat Goor natuurlijk niet kunnen verdragen. Aran Bade gooit er nog een schepje bovenop: “Wat heeft de kijker hier nu aan? Nou, gewoon, eigenlijk dat we weten dat Gordon weer terugvalt op al deze beledigingen weer en dat hij dus gewoon echt niet goed kon zingen toen. Laten we wel wezen: de opmerking van René over ‘bij de HEMA zou je hem nog wegsleuren’. Ja, sorry, maar dat klopte wel eigenlijk.” Dat wordt een tweede soap met nieuwe scheldkanonnades: