Sneu: Gordon gaat ook uit zijn plaat tegen zijn eigen butler: ‘Héél snel boos!’

De tweede aflevering van Gordon is gisteravond te zien geweest en er zijn natuurlijk weer een paar mensen de klos. Onder andere Johan Derksen moet het ontgelden, daar zagen we van te voren al een preview van. Maar ook Aran Bade krijgt er in deze aflevering van langs. Aran heeft Goor ooit ‘Labiel’ genoemd, waarschijnlijk een van de meest subtiele benamingen die critici hem ooit hebben gegeven. Toch is Goor woest, weigerde eerder al verder met hem te spreken maar nu krijg Aran ook nog een veeg om de oren in de tweede aflevering van zijn soap.

Goor, die net iemand anders ‘mongool’ noemde, gaat helemaal los: “Er zijn grenzen. Hij heeft mij op televisie labiel genoemd. Ik praat niet met iemand die dat soort dingen over mij roept. Het is respectloos en wat verwacht je nou van me? Dat ik een normaal gesprek met je ga voeren? Sodemieter op, joh. Aran Bade, ik veeg m’n reet ermee af, echt. Nooit meer in m’n buurt komen, echt niet. Dat je dat weet. Wat geeft hem dat een vrijbrief om zo over mij te praten?” Nou, misschien je eigen gescheld op iedereen…

Gordon ook vaak boos op butler

Ook heeft Goor in deze aflevering toegegeven nog altijd niet afgekickt te zijn van het populaire witte goedje. Goor daarover: “De angst dat ik terugval is weg. Ik moet je namelijk eerlijk zeggen dat ik het af en toe nodig heb. Dat heeft niks met drank of drugs te maken maar meer met mezelf, met mijn eigen persoonlijkheid. Soms moet de draak gevoerd worden want anders is eht niet te houden. Ik vind het ook helemaal niet erg, ik schaam me er ook niet voor.” Zal zijn butler daar iets van merken? Of zijn woede-uitbarstingen?

Zijn butler komt zelfs aan het woord en heeft Goor hoog zitten: “Zeker. Het is een goede man, een leuke baas. Ik ben blij dat hij in m’n leven is. Eerlijk. Hij heeft een goed hart, hij is goed voor iedereen. Vooral ook voor mij. Hij heeft veel voor me gedaan. Voor mijn gezin, mijn kinderen.” Toch heeft ook zijn butler last van de woede-uitbarstingen van Goor: “Het slechte is, is dat hij héél snel boos kan worden. Maar dat duurt vaak maar een paar tellen. Daarna is alles weer goed. Dan praat ik niet met hem. Als het zover is, laat ik hem maar even.” Zolang Goor lapt zal het vast te behappen zijn.