Dramatische reviews voor restaurant Gordon: ‘Helaas was Gordon er ook…’

Gordon is de afgelopen maanden druk in de weer geweest om zijn nieuwe restaurant Blushing in Blaricum te openen. Na een paar weken heeft de zanger nu ook zijn dinerkaart gepresenteerd: “Eindelijk!!! Daar is hij dan de langverwachte diner kaart van Blushing Blaricum met een vleugje humor en met veel passie samengesteld!! Vanaf morgen zijn we dond tm zat tot 22.00 open voor het avond eten! Zoooooo spannend!!” De eerste diners zullen vanaf vanavond worden geserveerd maar er is al kritiek op de hoge prijzen: “Dat lijken wel de prijzen à Paris mon chéri!” zegt ene Petra.

We zien opvallende namen op de kaart zoals ‘Houd je muil peer’ voor 18,5 euro en ‘Romeinse Orgie met Gamba’s’ voor 28 euro. Een frietje met Parmezaanse kaas eroverheen kost je 8,5 euro. Behoorlijk aan de prijs maar dat kun je ook verwachten bij een restaurant in het centrum van Blaricum. Daar is nu eenmaal een hoop geld. Maar dan moet je natuurlijk ook goede service en kwaliteit kunnen verwachten. Dat laat behoorlijk aan de wensen over wanneer we naar de recente reviews kijken.

Veel negatieve reviews voor restaurant van Gordon

Ene John geeft 2 sterren van de 5: “Wij ook dezelfde ervaring laatst. Hoop bla bla en reclame, zeer matig allemaal. Bediening ronduit onvriendelijk en slecht! Klant krijgt geen aandacht, personeel wat er loopt snapt er weinig van. Voortaan verderop lunchen. Bekende BN kop is geen enkele garantie voor kwaliteit!” Ook Ger is niet tevreden: “Jammer Gordon, plank mis geslagen service en bediening slecht drankje vallen van het dienblad loopt een overdreven nicht de bestelling van drinken opnemen. Daarna zeggen dat de keuken het niet aan kan. 11 tafels, 3 man in de keuken, gasten weg sturen. Geen goed begin. Jammer, speciaal uit Rotterdam gekomen voor Jan met korte achternaam. Gr Ger chef kok bedrijfsleider.

Theo was tevreden, echter was Gordon aanwezig. Daarom maar 3 sterren: “Leuke tent en aantrekkelijk eten. Wel over paard getild met onvriendelijk personeel. Helaas was ook die vreselijke Gordon er. Vooral aantrekken trekken.” Ook Frank vindt het niks: “Het nieuwe blushing lijkt meer op een slechte kringloopwinkel dan op een mooie koffietent.Mar kwam niet eens binnen: “Lange wachtrij buiten terwijl er lege tafeltjes buiten beschikbaar waren. Serveerster gaf op onvriendelijke wijze aan dat ‘ eerst de rust terug moest keren’ alvorens wij het terras mochten betreden. Het was ongeveer 14.30 uur. We werden een half uur lang genegeerd terwijl het erg warm en drukkend heet was buiten. Daarom zijn we vertrokken naar een restaurant verderop waar de bediening prima was. Over de kwaliteit van het eten hebben we dus niet kunnen oordelen, maar wat een slechte bediening en onaardig personeel! We waren in de buurt na een flinke autoreis en een bezoek aan het Singer museum in Laren. Het ging ons niet om Gordon of BN’ers maar om lekker eten. Conclusie: gebakken lucht.” Goor heeft nog niet gereageerd op de negatieve reviews: