Gordon presenteert dinerkaart, opvallend hoge prijzen: ‘Dit kost één frietje!’

Gordon heeft de afgelopen maanden flink gewerkt aan zijn nieuwe restaurant Blushing in Blaricum. Anders dan zijn restaurant in Amsterdam kun je bij deze locatie ook terecht voor een diner. Wie Goor op Instagram volgt kan zien dat de zanger onophoudelijk bezig is geweest met dit restaurant, zijn nieuwe soap lijkt dan ook voor een groot deel te bestaan uit het opzetten van dit restaurant. Toen het zo goed als af was maakte Goor ook een emotioneel filmpje van zichzelf waarin hij moest huilen, dit werd door Hélène Hendriks in de studio afgespeeld waarna hun ruzie begon.

Inmiddels lijkt het er dus op dat Goor zijn geliefde Dubai weer heeft ingeruild voor Nederland. Vooralsnog zal de zanger veel in Blaricum bij zijn nieuwe restaurant aanwezig zijn. Echter lopen de spanningen tussen Goor en de rest van BN’er-land behoorlijk op de laatste tijd. Goor is overal met iedereen ruzie aan het maken wat in zijn geval meestal een voorspelling is van een nieuwe inzinking. Laten we hopen dat Goor zijn hoofd een beetje koel kan houden en dat we hem niet weer een jaar kwijt zijn.

De menukaart van Gordon krijgt nu al kritiek vanwege de prijzen

Het restaurant van Goor is alweer een tijdje open maar er moest nog flink gewerkt worden aan de menukaart. We vermoeden dat je voorheen alleen kon ontbijten en lunchen in zijn restaurant, nu kun je er ook terecht voor een diner. Goor presenteert de kaart op Instagram: “Eindelijk!!! Daar is hij dan de langverwachte diner kaart van Blushing Blaricum met een vleugje humor en met veel passie samengesteld!! Vanaf morgen zijn we dond tm zat tot 22.00 open voor het avond eten! Zoooooo spannend!!

Nederlanders zouden geen Nederlanders zijn wanneer er meteen naar de prijzen gekeken worden. Die lijken aan de stevige kant. Voor een voorgerechtje betaal je al gauw ruim 20 euro. Bijvoorbeeld een brioche broodje voor 25,50 euro. Een salade zoals een ‘Romeinse Orgie met Gamba’s’ kost je 28 euro. Voor een pasta met gamba’s ben je 36 euro kwijt en een frietje erbij met wat kruiden erop kost je 8,5 euro. Je zit natuurlijk wel in Blaricum. Reacties zijn alleen voor een select gezelschap toegestaan, vrienden dus. Een vriendin van Goor, Petra, heeft zelfs kritiek op de prijzen: “Dat lijken wel de prijzen à Paris mon chéri!” De kaart: