Jutta Leerdam heeft haar lippen laten vergroten volgens fans: ‘Niet gestroomlijnd!’

Jutta Leerdam is natuurlijk de schaatskoningin van Nederland. Niet alleen vanwege haar prestaties op de schaatsbaan, ook vanwege haar uiterlijk wat ze behoorlijk mee heeft. In het seizoen 2016/2017 won Leerdam de wereldtitel allround bij het wereldkampioenschap voor junioren op de ijsbaan van Helsinki. Eind 2017 nam Leerdam deel aan het Olympisch kwalificatietoernooi op de 500 meter, maar wist zich niet te plaatsen voor deelname aan de Olympische Winterspelen 2018.

Begin november 2018 plaatste Leerdam zich op de 500 en 1000 meter voor de eerste vier wereldbekerwedstrijden. Later in het seizoen won ze het NK Sprint. Bij het WK Afstanden 2020 scherpte ze haar persoonlijke records op de sprintafstanden verder aan, met een nationaal record op de 1000 meter en pakte ze tevens de wereldtitel op deze afstand. Ook werd ze voor de tweede maal in haar carrière wereldkampioen op de teamsprint. De laatste jaren blijven de grote prijzen weg, maar er staat een heel nieuw leven klaar voor Jutta.

Jutta Leerdam stukje minder gestroomlijnd volgens fans!

Jutta zal zich aankomend schaatsseizoen richten op een solocarrière. Na een breuk met Jumbo Visma heeft Jutta er klaarblijkelijk voor gekozen om zich niet bij een schaatsteam te voegen en zelf de touwtjes in handen te nemen. Er is inmiddels een nieuw schaatspak gekomen en Jutta lijkt zich helemaal klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Zo nu en dan vliegt ze naar haar vriendje Jake Paul en mag met enige regelmaat zijn privéjet gebruiken voor de grote afstanden.

Schaatsfans vonden de relatie met Jake Paul al van het begin niet zo’n goed idee. Jake staat bekend als ‘problemchild’ en is meer dan eens negatief in het nieuws gekomen in Amerika. Toch lijken de twee elkaar door dik en dun te steunen in de sporten die ze beoefenen. Jake in het boksen en Jutta in het schaatsen. Jutta krijgt dan ook ongelooflijk veel steun van Jake, toch denken fans dat hij een slechte invloed op haar zal hebben op de lange termijn. Fans weten zeker te zien aan Jutta dat ze haar lippen heeft laten vergroten, het begin van het einde volgens fans: “Dit is toch ook niet bevorderend voor iemand die gestroomlijnd moet zijn!” Foto’s hier: