Mart Hoogkamer schrikt zich kapot door uitgaven van André Hazes: ‘Dat zijn nogal bedragen…’

Mart Hoogkamer en André Hazes zijn sinds kort nauw aan elkaar verweven door het nieuwe nummer dat ze samen hebben uitgebracht, Zij Is Van Mij. Het lijkt een nummer dat eindelijk een beetje aan begint te slaan bij het publiek, de eerste keer voor André sinds jaren. En een hit scoren is precies wat André nodig heeft, recent kwam namelijk naar buiten dat André nogal wat geld heeft uitgegeven in de tijd dat hij afwezig is geweest. Lange tijd heeft André een ander pad bewandeld waarbij hij nogal wat verboden middelen en drank tot zich heeft genomen. In die tijd lijken er behoorlijk wat centen doorheen te zijn gejaagd.

André is eigenaar van twee bedreigen, AGJ Produkties B.V. en Twentythree Holding B.V.. BekendeBuren heeft even alle cijfers omhoog gehaald en ziet dat het vermogen van André enorm gedaald is in de afgelopen jaren. Waar dat geld naartoe is gegaan? Daar kunnen we natuurlijk alleen maar over speculeren. BekendeBuren meldt dat het vermogen van AGJ Produkties eind 2022 1,9 miljoen euro bedraagt. In 2021 was dat nog 3,87 miljoen euro. In het tweede bedrijf zou een lichte groei van 3,95 miljoen euro naar 4,1 miljoen euro zijn. In totaal blijkt daar dus in een jaar tijd 1,8 miljoen euro te zijn verdampt.

Mart Hoogkamer schrikt van financiële situatie van André Hazes!

André heeft het ook gelezen: “Ik weet hoe het echt zit en dat is het belangrijkste. Ik heb nog altijd een dak boven mijn hoofd en een gezond gezin. Ik vind geld niet belangrijk. Het is fijn om het een beetje te hebben, zodat je kan doen wat je graag zou willen. Maar ach, geld… Het is een bijzaak. Ik vind Monique en Dreetje belangrijker dan geld. Alles komt in orde. En ik heb van Mart wat mogen lenen ook. (lacht) Nee nee, serieus, het is oké.” Geld niet belangrijk vinden maar er wel 1,8 miljoen van uitgeven in een jaartje… Oké.

Zangmaatje Mart heeft ook lucht gekregen van deze financiële implosie. Mart staat nog maar aan het begin van zijn zangcarrière, dit soort bedragen zijn nog een beetje nieuw voor de zanger. Mart laat weten dat hij daar wel een beetje van geschrokken is: “Dat zijn nogal bedragen, man! Ik schrok daarvan…” Laten we hopen dat de dure hobby’s van André achterwegen zijn.