Financiële ramp voor André Hazes na miljoenenverlies: ‘Dit staat er nog op zijn rekening!’

André Hazes junior heeft een flinke tijd buiten de spotlights geleefd waarbij hij een nogal dure hobby heeft gehad. Het erg verslavende witte poedertje was een tijdje lang de beste vriend van de zanger en dat heeft hem vast en zeker flink wat centen gekost. Nadat hij flink wat vrouwen versleten heeft en zijn imago behoorlijk om zeep heeft geholpen besloot André dat het wel weer genoeg was, hij moest weer wat van zijn leven maken. Hij werd uiteraard weer met open armen ontvangen door Monique Westenberg, knalde er twee documentaires uit en begon weer met zingen.

Zijn oude schrijversteam heeft hij na 7 jaar samenwerken zonder pardon de deur gewezen. André wilde een nieuwe weg inslaan en daar hoorde schijnbaar een nieuw schrijversteam bij. Er zijn nog geen echte hits gesignaleerd, dus wellicht dat André er al wat spijt van heeft. Inmiddels lijkt André zich te richten op samenwerkingen met andere artiesten die wel in de hitlijsten voorkomen zoals Mart Hoogkamer. Echter lijkt dat de kas vooralsnog niet te spekken, BekendeBuren is in de cijfers van de BV’s van André gedoken en daar wordt je niet vrolijk van.

André Hazes verdampt in één jaar tijd bijna 2 miljoen euro!

André is eigenaar van twee bedreigen, AGJ Produkties B.V. en Twentythree Holding B.V.. BekendeBuren heeft even alle cijfers omhoog gehaald en ziet dat het vermogen van André enorm gedaald is in de afgelopen jaren. Waar dat geld naartoe is gegaan? Daar kunnen we natuurlijk alleen maar over speculeren. BekendeBuren meldt dat het vermogen van AGJ Produkties eind 2022 1,9 miljoen euro bedraagt. In 2021 was dat nog 3,87 miljoen euro. In het tweede bedrijf zou een lichte groei van 3,95 miljoen euro naar 4,1 miljoen euro zijn. In totaal blijkt daar dus in een jaar tijd 1,8 miljoen euro te zijn verdampt. Waar is dat heen gegaan?

André vertelt dat hij ziet dat er bijna 2 miljoen is verdwenen als witte sneeuw voor de zon. Maar André maat zich geen zorgen: “Ik weet hoe het echt zit en dat is het belangrijkste. Ik heb nog altijd een dak boven mijn hoofd en een gezond gezin.” Hoewel er een paar nullen verdwenen zijn van zijn rekening lijkt André de toekomst vol goede moed te zien. Hopelijk zal zijn dure hobby niet terugkeren, schijnbaar kun je je miljoenen er heel snel doorheen jagen!