Intieme foto’s van Prinses Amalia en Spaanse Koning Filipe VI zorgen voor relatie-geruchten!

Prinses Amalia weet zichzelf goed in de kijkers van de fotografen op te stellen tijdens de Olympische Spelen. Waar er al behoorlijk wat kritiek geweest is op de uitbundigheid van Koning Willem Alexander en Koningin Máxima weet Amalia het er rustiger vanaf te brengen. Ook haar zusje, Prinses Alexia, is veelvoudig in het nieuws geweest vanwege haar voorkomen tijdens de Olympische Spelen. Zo werd Alexia gefotografeerd terwijl ze uitbundig een bal kauwgom aan het verorberen was en Cola dronk om 9 uur in de ochtend. Volgens critici niet zoals leden van het Koningshuis zich zouden moeten gedragen.

Maar, je raadt het nooit, ook de Koning, Koningin en de Prinsessen zijn gewoon maar mensen met emoties en de behoefte aan kauwgomballen. Toch weet Amalia zich volgens deze critici beter te vertonen. Amalia was onder andere aanwezig bij een waterpolowedstrijd in Parijs. Brigitte Sleeking en Maartje Keuning vertellen aan LINDA.: “Ze juichen echt alsof ze zelf meedoen, met hart en ziel. En het wordt nog grappiger: na de wedstrijd vertelde Amalia dat ze helemaal was opgegaan in het waterpolo en zelfs kritiek had op de scheidsrechters. Blijkbaar was ze zo betrokken dat ze de scheidsrechters nauwlettend volgde en niet twijfelde om haar mening te delen.

Prinses Amalia en Koning Filipe VI zijn close

De Kroonprinses blijkt dus helemaal op te gaan in de sportwedstrijden die ze bezoekt. Naast kritiek op de scheidsrechter bij de waterpolowedstrijd was Amalia ook aanwezig bij de basketbalwedstrijd waar Nederland goud gepakt heeft. Hier was Amalia echter niet met haar vader en moeder, maar met Felipe Juan Pablo Alfonso de Todos los Santos de Borbón y de Grecia aka Koning Filipe VI van Spanje.

Op foto’s die gemaakt zijn van de Nederlandse Kroonprinses en de Spaanse Koning is duidelijk te zien dat de twee erg close zijn. Dat zou natuurlijk kunnen komen omdat Amalia een tijd in Madrid heeft gewoond vanwege de dreiging in Nederland waardoor ze haar studietijd niet in Amsterdam heeft kunnen uitzitten. Verschillende Spaanse media spreken over een ‘vaderrol’ maar er zijn ook media die spreken over een ‘relatie’. Dat zou toch wel een van de merkwaardigste koppels uit de Koninklijke geschiedenis zijn. Naar ons weten heeft Amalia al een oogje op iemand anders maar je weet het nooit.