Nicol Kremers maakt misselijke sneer naar Peter en Wendy terwijl Mark nog in het ziekenhuis ligt!

Nicol Kremers is nog altijd actief op Instagram om haar vieze plaatjes aan de man te brengen. De ene sneue video volgt de andere op en ze wil heel graag laten zien dat ze het geld van Petertje niet meer nodig heeft. Hierboven zien je bijvoorbeeld een video van Nicol terwijl ze door De Efteling loopt en haar merkspulletjes opnoemt. In de video benoemd Nicol bijvoorbeeld haar tas van Louis Vuitton, oorbellen van Chanel, een armband van Hermes en eentje van Cartier. De kritiek onder de video barst los, mensen vragen bijvoorbeeld: “En die 10 extra kilotjes zijn van?

In de tussentijd ligt Mark Gillis nog altijd in het ziekenhuis nadat hij bijna het loodje gelegd heeft vanwege een zware longontsteking. Mark heeft vorige maand zijn moeder naar het ziekenhuis gebracht omdat het niet goed ging met haar. Zijn moeder kwam op de IC te liggen waarna de artsen aan Mark zagen dat het ook met hem niet goed ging. Hij bleek een ernstige longontsteking te hebben en werd in een kunstmatige coma gebracht waarna hij weken voor zijn leven heeft moeten vechten.

Nicol Kremers kent geen genade

Peter, Wendy en de rest van de familie zijn zich natuurlijk rot geschrokken en zijn al een maand in de weer met Mark die nog altijd in het ziekenhuis ligt. Volgens Peter gaat het inmiddels wel gelukkig steeds wat beter met Mark: “We zijn ons toen natuurlijk kapot geschrokken. Hoe erg het allemaal was, kregen we later te horen. De volgende ochtend zei de arts tegen ons: ‘Als we hem niet hadden onderzocht, en hij gewoon naar huis was gegaan, dan denk ik niet dat hij de volgende ochtend had gehaald!’ Ik denk dat we hem dan dood in zijn chaletje hadden gevonden.

De werkzaamheden van Peter en Wendy met betrekking tot de parken van Peter en de kledingwinkel van Wendy zijn natuurlijk even stil komen te liggen. Alle aandacht gaat nu even naar Mark Gillis en natuurlijk de ex-vrouw van Peter. Toch blijkt dat niet genoeg reden voor Nicol om zich heel even gedeisd te houden. Nicol besluit om een flinke sneer te maken naar Peter en Wendy en doelt hieronder duidelijk op de webshop van Wendy en Peter: