Ongelukkige foto van Prinses Alexia zorgt voor enorme ophef: ‘Máxima is woedend!’

De Koninklijke familie is aanwezig bij de Olympische Spelen, Willem Alexander en Máxima zijn al meerdere malen gespot met Prinses Alexia en Kroonprinses Amalia. De foto’s worden natuurlijk veel gedeeld in Nederland maar er is ook veel buitenlandse pers aanwezig. De leden van het Koninklijk Huis moeten nu dus niet alleen rekening houden met roddelpers en reguliere pers uit Nederland maar ook met pers wereldwijd. Er zal dus geen hoekje op de straat zijn waar ze hun privacy kunnen waarborgen en dat blijkt wel uit een foto van Alexia in de Britse kranten.

De prinses is namelijk op de foto gezet terwijl ze ‘buitengewoon nonchalant’ op een kauwgumpje aan het kauwen is. Volgens de Britse krant niet alleen ‘prinses-onwaardig’, ook Máxima is op de foto te zien en die kijkt volgens de Britse pers behoorlijk ‘irritated’ naar haar dochter.

Prinses Alexia charmant op de foto gezet!

Het gaat om de Britse krant ‘Daily Mail’, geen klein krantje dus. De Nederlandse pers had al flink wat foto’s van de Koning en Koningin te pakken waarop ze keihard aan het schreeuwen zijn om de Nederlandse Olympische sporters aan te moedigen. Ook dat gaat volgens critici net iets ’te ver’ voor hun status. Een Koning en Koningin zouden zich meer ’terughoudend’ moeten opstellen. Ook de foto van Alexia maakt inmiddels veel los bij critici. Daily Mail schrijft bij de foto: “Deze beelden tonen de normaal zo kalme koningin Máxima geïrriteerd. De bron van ergernis van de 53-jarige lijkt haar dochter, prinses Alexia, te zijn, die openlijk kauwgom kauwt terwijl ze geboeid naar de finale van de 100 meter schoolslag kijkt.

Op de foto is Alexia te zien terwijl ze uitgebreid geniet van een flinke bal kauwgum in haar mond. De Daily Mail schrijft bij de foto: “Een foto van de tiener toont haar tong uit haar mond stekend, met kauwgom duidelijk zichtbaar. Ondertussen, een paar stoelen verderop, is te zien hoe de koningin naar de koninklijke jongedame kijkt, met een ogenschijnlijk geïrriteerde gezichtsuitdrukking.” De foto: