Huwelijkscrisis voor Willem Alexander en Máxima: ‘Met een ander op vakantie!’

Het is verreweg het meest bekende koppel van Nederland, Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. De twee hebben elkaar leren kennen in 1999 en zijn al getrouwd sinds 2002. Er wordt in de media altijd veel over het Koningspaar geschreven, relatieproblemen lijken echter uit den boze. Natuurlijk zien wij van het Koninklijk Huis alleen wat het Koninklijk Huis wil dat we zien. Enige relatieproblemen spelen zich uiteraard alleen achter gesloten deuren af. Toch lijken er de laatste tijd scheurtjes zijn ontstaan, zo meldt weekblad Story.

Weekblad Story heeft in hun blad een fikse voorpagina waarin ze koppen met: “Wat is er toch aan de hand met Willem Alexander en Máxima? Koningspaar leidt al geruime tijd gescheiden levens!” Dat klinkt ernstig, wat is er aan de hand?

Zitten Willem Alexander en Máxima in een huwelijkscrisis?

Amalia, Alexia en Ariane vliegen uit en het Koningspaar heeft nu eindelijk meer tijd voor elkaar. Tenminste, dat zou je denken. De Story meldt nu dat het stel al geruime tijd langs elkaar heen leeft. De eerste tekenen van scheurtjes in de relatie zouden al afgelopen winter te zien zijn geweest. De Koningin besloot destijds namelijk om een skitrip te maken met een vriendin in plaats van met Willem. Dat zou al het eerste teken zijn aan de Koninklijke wand. Maar er is meer…

Weekblad Story meldt dat Prinses Alexia zich versprak tijdens de zomerfotosessie. Prinses Alexia zei dat haar ouders nu eindelijk meer tijd voor zichzelf hadden, niet dat ze meer tijd voor elkaar zouden hebben. Hiermee suggereert het blad dat de kinderen van het Koningspaar de huwelijkscrisis ook door zouden hebben. Ook Koningin Máxima liet weten nu meer tijd te hebben voor haar werk en heeft geen woord gesproken over meer tijd met Koning Willem Alexander. Weekblad Story meldt: “En ze voegde de daad bij het woord, want niet eerder leefde ons koningspaar zo nadrukkelijk langs elkaar heen als de laatste tijd.” Aldus de Story: