Ali B is niet zomaar op vakantie: ‘Hij komt nóóit meer terug naar Nederland!’

Ali B is onlangs gespot op een vliegveld in Duitsland. De veroordeelde rapper is hoogstwaarschijnlijk naar de Duitse luchthaven Weeze waar hij natuurlijk veel minder opvalt. Toch waren er genoeg Nederlanders aanwezig op het vliegveld, er zijn dan ook foto’s van hem gelekt. Ali blijkt op een vlucht te zijn gestapt met izjn kinderen én met Breghje Kommers, de vrouw die hij jarenlang heeft bedrogen. De foto’s werden getoond tijdens de uitzending van Shownieuws. Daarbij kwam ook het mogelijke vluchtgevaar van Ali ter sprake.

Evert Santegoeds vroeg zich namelijk af of Marokko, waar Ali heen is, een uitleveringsverdrag heeft met Nederland. Bram Moszkowicz heeft laten weten dat dat er naar zijn idee niet is tussen beide landen. Ali zou zich daar dus voorgoed kunnen gaan verstoppen… Lekker vakantie houden en zijn hoger beroep afwachten.

Ali B is foetsie!

Ali is veroordeeld tot twee jaar cel. Daartegen is hij in hoger beroep gegaan en dat gaat pas in 2025 behandeld worden. De straf kan dus lager of hoger gaan uitvallen. Veel critici vermoeden lager. Echter maakt dat geen bal uit, Yvonne Coldeweijer vermoedt namelijk dat Ali foetsie is. Coldeweijer spreekt haar verbazing uit: “Weet je wat ik dus niet snap? Als je in dit land veroordeeld wordt voor twee jaar omdat je je tengels niet kunt thuishouden en je piemel overal in steekt zonder toestemming, dan mag je gewoon het land uit! Ali is gewoon op vacance! Naar Marokko! Héél raar. Hè?! Je bent veroordeeld, je gaat in hoger beroep, maar je mag gewoon naar een land waar jij een paspoort van hebt?! Wát is dit voor land? Hè?!

Coldeweijer vermoedt dat Ali voorgoed pleite is: “F*cking creepy Sid [De veroordeelde vriend van het zusje van Doutzen Kroes] is meteen na zijn veroordeling de bak in gesmeten, en terecht! De rechter dacht bij zichzelf: hij heeft aangegeven dat hij terug wil naar Afrika en dat gaat hij waarschijnlijk ook doen. Koppie koppie! Hele slimme rechter. Daar zijn er niet zo veel van blijkbaar, want Ali B heeft helemaal geen regels, terwijl Ali B een f*cking villa heeft in Marokko, waar hij dus woont! Hoe?! Marokko heeft niet eens een uitleveringsverdrag met Nederland, dus als deze man daar vakantie gaat vieren dan komt hij gewoon nooit meer terug!