Gordon overvallen in Amsterdam: ‘Maar niet verkr*cht, wat is er mis met mij?’

Gordon is de laatste dagen weer vaak in het nieuws te vinden vanwege een nogal openbarend interview dat hij heeft gegeven. Bij Borrelpraat van Niels Oosthoek en Thijs Boermans heeft Goor namelijk behoorlijk zijn hart gelucht. Zo vertelt Goor dat hij 5 maanden een ’travelban’ heeft gekregen in Dubai omdat hij ‘f*ck you’ tegen een vrouw heeft gezegd. Zijn paspoort werd afgepakt en hij kon 5 maanden het land niet verlaten.

Ook vertelt Goor dat hij nog nooit zoveel mannen heeft gehad als in Dubai waar volgens hem een kwart van alle expats (4 miljoen) op homoseksueel zijn. Maar ook oude koeien werden uit de sloot gehaald. Ruzie met Luuk Ikink, ruzie met Johan Derksen, ruzie met Gerard Joling en noem het allemaal maar op.

Grapjes van Gordon vallen niet bij iedereen lekker

Goor heeft op een hoop plekken gewoond. Tegenwoordig woont hij in Nederland en in Dubai maar hij heeft ook een hele tijd in Kaapstad gewoond. In Dubai lijkt hij tóch niet te kunnen aarden vanwege de strenge regels en Kaapstad is het ook niet. Goor vertelt dat hij zich ook heel lang niet veilig gevoeld heeft in Amsterdam omdat hij daar is overvallen.

Maar Kaapstad is zeker niet veiliger. In Kaapstad kun je volgens Goor na 6 uur de straat niet op omdat je anders verkr*cht wordt op straat. Echter is Goor daar alleen nog overvallen door dit soort mannen, maar die lieten het daarbij. Goor grapt hierover en zegt dat hij de overvaller ‘gesmeekt’ heeft om hem te verkr*chten: “Wat is er dan mis met mij? Mis ik een tand?” Kijkers en luisteraars van Borrelpraat vinden het een behoorlijk misselijke grap, zeker vanwege de zaak van Ali B die nu veel in het nieuws is: