Gordon woest op Luuk Ikink die hem compleet belachelijk maakt!

Gordon is natuurlijk een beetje een eigenzinnige vent. Toen Mark Rutte even geleden afscheid nam als demissionair premier heeft Goor een dankwoord aan hem geschreven op Instagram. Dat dankwoord heeft Goor voornamelijk op zichzelf betrokken en niet echt gericht op Mark zelf. Een beetje ‘How can I make this about me’. Goor schreef onder andere: “Ik dank je hartelijk voor je destijds bemoedigende woorden na mijn ongeluk op Mykonos!” Online werd Goor natuurlijk flink aangepakt hierdoor, nu heeft Luuk Ikink er ook aandacht aan besteed tijdens RTL Boulevard.

Tijdens het vaste socialrubriekje kwam Luuk: “Dan Gordon. Die deelt hartelijke woorden, of nou eigenlijk: een volledig boekwerk, voor Mark Rutte op zijn Instagram. Het gaat heel veel over Gordon, dat wel, maar het is een mooi bedankje aan Mark Rutte.” Het zorgt voor veel gelach in de studio en Goor zat thuis natuurlijk ook te kijken. Goor is boos.

Gordon is weer boos

Goor laat van zich horen in de podcast Borrelpraat: “Ik had een dankwoord aan Mark Rutte. Dat is een persoonlijke vriend van mij en ik vind dat die man heel veel gedaan heeft. Hij heeft niet alles goed gedaan, hè. En dan komt het bij Boulevard naar voren, van: ‘O, Gordon heeft ook een bericht gezet, een dankwoord aan Mark Rutte. Nou, het ging vooral over Gordon.’ Nou, dat is gewoon helemaal niet waar. Maar dan denk ik: waarom zeg je dat? Dat zeg je eigenlijk alleen maar gewoon om de boel te stangen, want het is gewoon niet waar.” Natuurlijk is het wel een beetje waar, en zelfs tekenend voor Goor. Maar Goor ziet alleen wat hij zelf ziet: “Het is gewoon een oprecht dankwoord aan hem, van: ‘Bedankt’, want we krijgen nu een kabinet…

Goor besluit nog even gekke uithalen te maken naar het kabinet: “Ik weet niet of je ze hebt zien staan op het bordes, mijn God, ik dacht dat de helft van het asielzoekerscentrum was leeggelopen. Echt niet te geloven. Maar goed, ik denk dat de Wibra goede zaken gedaan heeft.” Hier meer: