Hawk Tuah-meisje staat plotseling op het podium bij Zach Bryan: ‘HAWK TUAAAAAHH’

Het Hawk Tuah-meisje, wanneer je nu nog steeds niet weet wie dat is heb je onder een online steen geleefd of je hebt gewoon een leven en zit vrijwel niet op het internet. Als je wel je internet aan hebt gehad de afgelopen weken, dan is deze Hawk Tuah-sensatie vast en zeker langsgekomen. Een YouTuber was dronken mensen aan het interviewen in een uitgaansgelegenheid, iets wat schijnbaar erg populair is om te doen omdat het veel views oplevert. Tijdens dit interview verscheen Hailey Welch plotseling voor de camera. Nog niemand had ooit van deze Hailey gehoord, maar daar zou ze snel verandering in brengen.

Hailey en haar vriendin worden gevraagd wat je moet doen om een man opgewonden te maken in bed. Hailey weet precies wat ze zou doen: “You just gotta give him that ‘hawk tuah’ and spit on that thang… You gettin me?

Hawk Tuah-meisje gevonden door Zach Bryan!

Juist, dat waren de enige legendarische woorden die Hailey nodig had om wereldberoemd te worden. En dat is precies wat ze is, wereldberoemd. Inmiddels heeft deze blondine al een merchandise-lijn opgezet met een ander bedrijf waar ze flink geld mee zou verdienen. Maar schijnbaar is ze nu ook in te huren om bij wereldsterren op het podium te staan. De Amerikaanse countryzanger Zach Bryen is gelukt wat de rest van de wereld nog niet gelukt is, Hailey vinden. Hailey blijkt vrijwel onvindbaar op social media en lijkt geen interesse te hebben om deze populariteit te gebruiken om een influencer te worden. Gelukkig wol ze hier wel even tijd voor vrij maken. Ook op Defqon.1 kon Hawk Tuah natuurlijk niet ontbreken: