Memphis Depay verschijnt met compléét nieuwe look en krijgt meer kritiek dan ooit!

Memphis Depay is een voetballer die ook een behoorlijk eigen gevoel voor mode heeft waar in Nederland behoorlijk vaak kritiek op komt. We kennen bijvoorbeeld de grote hoed van Memphis waar hij in zijn vrije tijd mee verscheen. In principe niets mis mee, maar in Nederland doe je al gauw te gek. En wanneer je gewoon goed presteert op het voetbalveld is er natuurlijk helemaal niets aan de hand bij de meeste mensen. Maar dat is de afgelopen wedstrijden voor het EK niet helemaal het geval.

Een paar weken geleden verscheen Memphis plotseling met een dikke grote haarband op het veld tijdens een EK-wedstrijd. Kritiek barstte los en Memphis bracht zelfs een liedje uit over de kritiek die hij dagelijks krijgt en daar ‘niet mee doet’. De volgende wedstrijd had hij zelfs zijn spelersnummer en tekst op zijn haarband laten zetten. Hij doet dus wel iets met de kritiek, hij gaat er vol tegenin.

Memphis Depay gaat voor nieuwe look!

Er vol tegenin gaan lok meer kritiek uit in dit geval. Niet erg natuurlijk wanneer hij daar zelf goed mee om weet te gaan. De kritiek op zijn witte haarband is nu al weer eventjes gaan liggen, het wordt hoogstens even benoemd wanneer hij weer inbeeld verschijnt. Tijd voor verandering dacht Memphis, maar was? Je kunt natuurlijk niet met een grote cowboyhoed gaan voetballen. Memphis heeft het weer helemaal uitgevonden. Zijn vlechten zijn eruit en er is een kort afrokapsel voor in de plaats gekomen. Die witte haarband heeft hij weggedaan. Ja echt. Die heeft namelijk plaats gemaakt voor een zwarte haarband. De kritiek op Twitter en andere social media is enorm. Mensen stellen dat hij meer met zijn uiterlijk bezig is dan met voetbal. Hieronder de nieuwe look van Memphis: