Oei: ‘Jeroen Rietbergen heeft Linda de Mol bedrogen met stiefdochter van bekende zangeres!’

Jeroen Rietbergen zal niet vervolgd worden voor de aantijgingen tegen hem, dat werd vorige maand bekend gemaakt. In januari 2022 werd Rietbergen gevraagd om een reactie op aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij The voice of Holland. Tim Hofman kreeg 19 meldingen binnen over Rietbergen tijdens zijn onderzoek voor de aflevering BOOS: This is The Voice, die een week later zou worden uitgezonden. In een publiekelijke verklaring erkende Rietbergen seksueel wangedrag en stapte per direct op als bandleider bij The Voice. Volgens zijn advocaat was er geen sprake van strafbare feiten. Een voormalig kandidaat van The Voice of Holland deed na de uitzending aangifte van aanranding, een beschuldiging die door Rietbergen wordt ontkend.

Nu Rietbergen niet vervolgd wordt lijkt Linda de Mol hem weer publiekelijk te accepteren als haar vriendje. Maar ook daar lijkt nu weer een einde aan te komen!

Jeroen Rietbergen heeft Linda de Mol tóch bedrogen!

Voormalig Luv’-zangeres Marga Scheide laat aan weekblad Story weten dat Rietbergen een affaire heeft gehad met haar voormalige stiefdochter in 2013. Marga laat weten dat het om Renée gaat, dat is de dochter van wijlen Michiel Gunning die in juni vorig jaar is overleden aan darmkanker. Marga vertelt: “Dat vond ik echt vervelend voor Renée, hoor. Ik vond het echt ongepast van Jeroen. Ik ben faliekant tegen vreemdgaan, dat is een ver-van-mijn-bed-show. Zo ga je niet met elkaar om. Renée was niet degene die fout was. Zij had geen relatie. Ik stond en sta nog steeds pal achter Renée. Die kruisbestuiving had ik liever niet meegemaakt..

Eerder ontkende Marga de affaire nog in De Telegraaf: “Toen ik haar sprak, bleek er niets aan de hand. Ze kennen elkaar, ja. Maar zo gaat dat in ’t Gooi. Daar kent iedereen iederéén wel, als je er lang genoeg rondloopt. Als je het mij vraagt, nee, dan is er Renée kennende nooit wat gebeurd tussen haar en die man van Linda. Wat een circus. Ik hoop dat het snel over is allemaal. Die hele toestand.” Nu heeft Marga laten weten dat er dus wél wat heeft gespeeld. Zal Linda haar Jeroen weer naar het tuinhuisje sturen?