Gordon haalt keihard uit naar zijn ex-collega’s bij de Toppers!

Of je het nu wil of niet, Gordon lijkt weer helemaal terug te komen in de Nederlandse media en televisiewereld. Onlangs heeft ze zanger bekend gemaakt dat hij een nieuw restaurant gaat openen in Blaricum. Het wordt een tweede vestiging van zijn restaurant ‘Blushing’ en zal naar verwachting eind juli openen. Echter deed Goor dit in eerste instantie altijd náást zijn werk als zanger en als presentator. Als zanger heeft hij eerder dit jaar een comeback proberen te maken door een nieuw album te droppen. Deze is echter uitermate slecht ontvangen. De streams blijven uit en de tegenvallende kaartverkoop heeft ervoor gezorgd dat hij zijn theatertour heeft moeten cancelen wat hem bijna opnieuw een soort depressie bezorgde. Nu besluit Goor te fitten op zijn ex-collega’s die het wél maken in de muziek.

Gordon zit met oud zeer!

We kunnen zeggen wat we willen over Gordon, hij is wel een doorzetter. In een groot interview met weekblad Weekend blikt Goor terug op zijn tijd bij de Toppers: “Het hoogtepunt voor mij is het Eurovisie Songfestival met de Toppers. Dat was mijn jongensdroom en ik stónd daar ook gewoon. Wat iedereen er ook van gezegd heeft, ik heb het wél gedaan. Het was geweldig.Goor sneert dat hij als enige tegen zijn verlies kon: “Ik vond het jammer, maar ik accepteerde het wel. En de enige die tegen zijn verlies kon.” Ook meldt Goor dat hij het absoluut niet mist om bij de Toppers te horen: “Ja, op mijn bankrekening, haha.

Eerder sneerde leden van de Toppers ook al naar Goor. Jan Smit: “Het was als een warm bad. Toen jullie mij hadden gevraagd was er wel nog die tendens over dat het af en toe nog hommeles was.” Goor zou met enige regelmaat voor moeilijkheden hebben gezorgd binnen de groep. Goortje kan zich maar weer beter met zijn restaurants bezig houden, dat lijkt hem beter af te gaan dan zingen: