Jeroen Rietbergen maakt carrière-comeback: ‘Uiteindelijk is híj verkracht!’

Jeroen Rietbergen, het liefje van Linda de Mol, is net als Ali B van gigantisch heftige delicten beschuldigd. Een ex-deelnemer van The Voice of Holland, Nienke Wijnhoven, beschuldigd de voormalig bandleider van verkrachting. Omdat het Openbaar Ministerie te weinig bewijs heeft is de zaak uiteindelijk geseponeerd. Uiterst pijnlijk natuurlijk. In een geval als Ali B staat de voormalig rapper er helemaal alleen voor, geen machtige familie die hem eruit trekt. Rietbergen is het vriendje van Linda de Mol, die heeft de machtigste tv-familie achter zich staan. Al voordat de zaak tegen Rietbergen is geseponeerd heeft hij al een giga-comeback mogen maken van de De Mol-familie.

Zijn ‘goede vriend’ Erik de Zwart klapt in Weekend uit de school: “Ik vind dat hij leuke liedjes schrijft, hoor. Hij schrijft mooie muziek. Nou ja, en binnenkort is het weer te horen, hè. Bij Gooische Vrouwen natuurlijk. Daar heeft hij alles van voor gecomponeerd. Dus die comeback heeft hij alweer.

Jeroen Rietbergen heeft al comeback gemaakt vóór de zaak werd geseponeerd!

Juist, Rietbergen is gewoon doorgegaan onder een andere naam geeft De Zwart aan: “Tuurlijk. En dat is het leuke bij de Buma: een pseudoniem nemen. Dan weet niemand meer dat hij het is. En waarom niet? Hij is toch een goede muzikant? Dan moet je gewoon onder een andere naam liedjes gaan maken. Ik denk dat hij voorlopig even niet de kat op het spek moet binden.Erik vindt dat Jeroen het slachtoffer is en maakt een bizarre uitspraak: “Ik vind dat verschrikkelijk. Want uiteindelijk is híj verkracht. Zijn carrière is verkracht.

Erik geeft aan Jeroen nog nooit hierover te hebben gesproken: Nou, zo close ben ik ook weer niet met hem. Maar ik kom hem weleens tegen hoor. Ik vind dat het allemaal een soort duivelsjacht is geworden. Het heeft niks meer te maken met waar het om gaat. Ik ben niet zo voor dit soort openbare executies.” Een machtige miljardairsfamilie als De Mol achter je hebben staan, dan blijkt niemand je te kunnen cancelen!