Waylon woest op tv nadat hij gevraagd wordt naar miljoenenschuld bij Belastingdienst!

Deze week kwam via weekblad Privé naar buiten dat zanger Waylon een gigantische schuld zou hebben en in de problemen zou zitten bij de belastingdienst. De schuld zou zijn opgelopen tot in de zés nullen. Dat betekent dat Willem, zoals de zanger echt heet, een schuld van minimaal een miljoen heeft. Zijn huis zou volgens het weekblad al in de stille verkoop zijn gegaan en moet 1,8 miljoen euro opleveren. Privé stelt: “Hij heeft een enorme schuld, het gaat om een bedrag met zes nullen. Op zijn huis zit overwaarde. Om daarvan te profiteren is verkoop onvermijdelijk. Hij moet wel. Uiteraard heeft hij steun vanuit de regering gekregen, zoals veel mensen, maar die moet je allemaal weer terugbetalen. Als dat deels al is uitgegeven, dan heb je een probleem.” Gisteren was Willem te gast in de talkshow van Renze Klamer en kreeg hij de onvermijdelijke vraag.

Waylon weet van niks!

Renze vraagt het op de man af: “Ik moet nog even weten, want ik las van de week dat je failliet was, maar dat schijnt niet zo te zijn. Dat moet je zo maar even uitleggen. Je hebt nog gewoon kleren aan en een gitaar bij je.” Dan blijkt dat Willem geen idee heeft waar dat verhaal vandaan komt: “Ja, ik moest van de week in de krant lezen dat ik mijn huis moet verkopen. Sterker nog: dat het te koop staat. De meest stille verkoop in de geschiedenis van de stille verkopen. Ik weet gewoon niet wat er aan de hand is.Willem heeft er met een reden niet eerder op gereageerd: “Weet je wat het is. Nu geef je het ook aandacht en alles dat je aandacht geeft, dat groeit. Ik heb er geen behoefte aan om er aandacht aan te geven, maar Jesus f*cking Christ weet je wel. Echt. Het is echt heel heftig.

Evert Santegoeds weet het zeker!

Willem blijkt vooral boos vanwege de timing: “Het is ook een beetje de timing waarop dit soort dingen dan naar voren komen, weet je wel. Het is een dag voor de verjaardag van mijn kind, van mijn jongste zoon. Mijn vrouw hoeft nog maar acht weken voordat er nog een kindje is en die moet in de krant lezen dat wij ons huis moeten verkopen. Wauw.” Zelf is Willem heel goed in dingen timen natuurlijk wanneer zijn vrouw zwanger is. Dan begint Willem plotseling op te scheppen over hoeveel geld hij wel niet heeft, hij zou namelijk zo nog eens 1,8 miljoen neerleggen: “Nee, en zeker niet voor 1,8 miljoen! Voor 1,8 miljoen koop ik het zelf nog een keer!” Toch houdt Evert Santegoeds vol: “We zitten er nogal dik bovenop bij Waylon, dat weet je. […] De verhalen over Waylon zijn talrijk in het Gooise. Hij zou zelfs technisch failliet zijn door een enorme belastingschuld die er ligt. […] Het gaat om veel geld!