Foto’s: Kopen Zonder Kijken-Makelaar Alex van Keulen zet zijn bizarre villa op Funda!

Alex van Keulen kun je kennen als de sympathieke makelaar uit het populaire programma Kopen Zonder Kijken. Mocht je het niet kennen, dat is een programma waar mensen ál hun geld in handen van Alex overlaten en hém laten beslissen welk huis er gekocht gaat worden. Samen met Bob Sikkes en Roos Reedijk wordt er van het door Alex opgekochte huis een woonparadijs van gemaakt. Echter lijkt het avontuur van Kopen Zonder Kijken voor Alex op te houden. Alex verkoopt zijn huis in Almere om het in te ruilen voor een huis in Spanje met 4000 vierkante meter grond: “Het avontuur gaat dan toch echt beginnen. Na twee jaar zoeken hebben we eindelijk ons droomhuis in Spanje gevonden.

De makelaar is een tijdje ernstig ziek geweest en bezweek bijna aan een ontstoken hartspier. Alex destijds tegen Story: “Ik was door de artsen opgegeven, heb echt heel slecht gelegen. Ik had een myocarditis, een ontstoken hartspier. Daar is een Vlaamse gewichthefster onlangs aan overleden. Je gaat slapen en wordt niet meer wakker, zo snel kan het gaan.” Dat zou ook een reden zijn om het rustiger aan te doen.

Alex van Keulen vertrekt!

Het optrekje van Alex ziet er natuurlijk formidabel uit. Vermoedelijk is Bob Sikkes ook even langs geweest voor een leuke verbouwing en Roos voor de aankleding. Alex vraagt 1.450.000 euro voor zijn huis: “Gelegen op het mooiste plekje van Nobelhorst, aan het vaarwater, bieden wij u deze onder architectuur gebouwde vrijstaande villa aan. De woning is werkelijk schitterend gelegen, hier woont u dan ook met een permanent vakantiegevoel. Zo vanuit huis vissen, zwemmen of varen, het is allemaal mogelijk!

Je krijgt er een enorm huis voor terug: “De woning is in 2019 gebouwd en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 289m2. De woning is tot in de puntjes verzorgd en ontworpen met ruimte en comfort als belangrijke eigenschappen. Heeft u altijd al een bed&breakfast willen hebben, of een bedrijf aan huis? Misschien bent u wel op zoek naar een huis waar dubbele bewoning mogelijk is of een zorgwoning. Hier kan het allemaal! Het gastenverblijf bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een eigen entree. Dit gedeelte van de woning beschikt over een woonkamer, moderne keuken, slaapkamer en badkamer.” Zie hier een aantal foto’s. Onderaan de link naar de website van Alex voor meer informatie!

Via Alex van Keulen Makelaars